Čevlji za najdaljšo noč

0
151
Poročni čevlji
Poročni čevlji

Poročni čevlji morajo biti udobni, ni nujno, da so beli, pomembno pa je, da ni peta previsoka ter da jih uhodite že pred poroko.

Poročni čevlji morajo biti:

  • elegantni,
  • praktični in
  • prijazni denarnici.

Poročna moda pri obutvi narekuje vsestranskost – da boste lahko neveste čevlje obule in nosile tudi po poroki. Modni čevlji so dovršeni z dodatki – da se jim doda na primer broška, s katero se preprostemu modelu tako pričara starinski videz, ki se poda k obleki s čipko.

Visoke pete in trendi

Znano je, da čevlji z visoko peto polepšajo tako noge kot celotno postavo. Vendar je v primeru poročnega dne smiselno premisliti, ali je izbor čevljev z visokimi petami res smiseln. Če se po uradnem delu nameravate preobuti oziroma ste navajeni nošnje visokih pet, pa vam njihova višina verjetno ne bo predstavljala težav. Veliko nevest v izbranih poročnih čevljih preživi cel dan, zato morajo biti udobni, a hkrati elegantni in dobro usklajeni s stilom poročne obleke. V kolikor ste si izbrale dolgo poročno obleko, naj bodo poročni čevlji spredaj zaprti, pri krajših oblekah pa so dovoljeni odprti salonarji ali sandali z elegantno formo. Obleke sodobnega kroja ter morebitni dizajnerski kosi dovoljujejo kombinacijo trendovske obutve, v primeru izbrane tradicionalne obleke pa raje posezite po klasični obutvi. Poročne čevlje je pred poroko priporočljivo dobro uhoditi, da vam kasneje ne bodo povzročali težav, s tem pa boste tudi svojim nogam dovolile, da se navadijo tako oblike čevlja kot njegove višine. Poročni čevlji s platformo so popularni bolj kot kdajkoli, krasijo pa jih prelepi detajli kot so kristalčki, pentlje, rože iz blaga, prosojni in iluzionistično potiskani materiali. Neveste izbirajo enostavnejše modele, ki jih potem krasijo bleščeči dodatki. Naj se svetijo z okrasnimi kamenčki, bleščicami in perlami. Še vedno so modni tudi metalno svetleči čevlji v srebrni, metalno zlati, svetleči črno-srebrni. Sodobne modne neveste želijo več kot le bel čevelj. Navdih so našle v živalskih potiskih, barvah draguljev in avantgardnih elementih. Trendi so pisani, tako kot so stran od bele ušle tudi smernice poročnih oblek.

Deli

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here