Izrecita usodni DA v stilu – naj bo vajin dan kot iz sanj!

0
65

Naj bo vajin dan kot iz sanj, zato se nam pridružita na največjem dogodku za bodoče mladoporočence na Primorskem - 6. Poročnem sejmu Koper.

Se letos poročita in še ne vesta čisto natančno, kje izbrati poročne prstane, kakšno poročno obleko izbrati, kako obleči družice, kako visoka naj bo torta in kakšne barve naj bodo cvetlični aranžmaji, da o ostalih podrobnostih sploh ne govorimo?

Ne zamudita
Potem ne zamudita 6. Poročnega sejma Koper 2018, ki bo potekal 17. in 18. februarja 2018, od 10. do 20. ure v očarljivi beneški palači Belgramoni Tacco, v kateri se nahaja Pokrajinski muzej Koper.

Dogodek lahko obiščeta sama, s svojimi pričami, starši, najboljšim prijateljem ali prijateljico, če želita pa tudi z dedkom in babico. Skratka, ne smeta manjkati! Samo lani ga je obiskalo prek 300 bodočih mladoporočencev, prizadevali pa si bomo, da boste prav vsi pari pridobili vse pomembne informacije za vaš najsrečnejši dan v življenju!

Na voljo vama bodo ponudniki poročnih oblek, zaročnih in poročnih prstanov, cvetličnih dekoracij, fotografskih in video storitev, poročnih slaščic in cateringa, čudovitih lokacij za vajin dan, potrebujeta samo še seznam vabljencev in izreči DA!

Poročni sejem Koper, foto Vojko Rotar

Poročni sejem Koper, foto Vojko Rotar

Poročni sejem Koper, foto Vojko Rotar

Poročni sejem Koper, foto Vojko Rotar

Poročni sejem Koper

Poročni sejem Koper

 

Naj bo vajin dan kot iz sanj, zato se nam pridružita na največjem dogodku za bodoče mladoporočence na Primorskem.


VSTOP PROST!

Več informacij o 6. Poročnem sejmu Koper 2018 >>

oglasno sporočilo

Deli

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.prirocnikporoka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here