Najem organizatorja poroke

0
213
Organizator poroke
Organizator poroke

Poročni dan lahko splanira tudi organizator poroke in vaju tako razbremeni vseh priprav ali pa vsaj delno. Bodita previdna pri izbiri, stalno komunicirajta z organizatorjem in se še vedno sama odločajta o stvareh pomembnih za poroko.

Poročni dan lahko organizirata sama ali pa vama bo v pomoč organizator poroke, ki vama bo pomagal pri pripravi, načrtovanju in izvedbi poroke. Je nepogrešljiv člen brezskrbne poroke.

Želja vsakega organizatorja je, da je par na dan poroke razbremenjen vseh skrbi in da vse teče kot je dogovorjeno. Kako bo v priprave in poročni dan vključen je odvisno od individualnega dogovora. »Organizator je tisti, ki lahko pomaga pri začetnem iskanju idej za izvedbo poroke (lokacija, obseg pogostitve, izbira fotografa, glasbenika, tema poroke, dekoracija, priprava vabil, iskanje primerne obleke, prstanov, vizažista, oblikovanje sedežnega reda …), pri uresničevanju teh idej in seveda izvedbi poročnega dne. Ko par spoznaš, mu veliko lažje svetuješ, saj za dober dogodek ni šablonskih rešitev, pač pa se načrti izrisujejo sproti in individualno,« razlaga Goran Obradović.

Katere informacije potrebuje organizator poroke

Ko se odločita, da bosta sodelovala z organizatorjem, so zanj ključne informacije datum poroke, število oseb, okviren proračun in v kolikšni meri bo sodeloval z vama – prevzem celotne organizacije poroke ali samo kot delna organizacija. Temu sledijo rezervacije lokacije, fotografa, glasbenika, itd. Na poročni dan poročni organizator poskrbi za neopazno koordiniranje celotnega dogajanja z vsemi sodelujočimi (med vama in kozmetičarjem, frizerjem, fotografom, svati, matičarjem/duhovnikom, nastopajočimi, gostinci …). Poročni organizator bo poskrbel, da bosta brezskrbno uživala vajin dan.

Deli

Sodelujoči strokovnjaki:

Goran Obradović

http://www.galerijaokusov.si/

vodja službe za odnose z javnostmi in organizacijo dogodkov v Galeriji okusov

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here