3 namigi dovršene cvetlične dekoracije

0
492
Foto: Cvetlična dekoracija, Sabina Šegula, Akademija Cvetja
Foto: Cvetlična dekoracija, Sabina Šegula, Akademija Cvetja

Večne so nežne bele, smetanaste barve in so posledično vedno aktualne. Lahko bi rekli, da so zimzelena melodija, ki predstavlja tradicionalno poročno cvetje, saj bela barva simbolizira nedolžnost in tako je ta barvni trend vedno prisoten v pestrih idejah cvetlične dekoracije.

Neomejenost idej cvetlične dekoracije vašega florista

1. Vse večji poudarek je na okrasitvi prireditvenega prostora, tako so vse pogostejši okrašeni oboki, stebri, samostoječe dekoracije.

2. Avtomobilom se poudari elegantnost s preprostimi linijami. Z novimi materiali se lahko ustvari tridimenzionalno ogrodje, skozi katerega se preplete cvetje in zelenje. Pri tem so najbolj izpostavljene kale, saj so zelo odporne proti različnim temperaturam.

3. Dekoracije v cerkvah se dvignejo iznad klopi in ustvarijo plavajoči cvetlični oblak.

Prenostni aranžmaji

Pri cvetlični dekoraciji prostora lahko uredite dekoracijo, ki ni fiksna in jo lahko pomikate po foto kotičkih. Takšne dekoracije v obliki samostoječih prenosnih aranžmajev, na primer samostoječa cvetlična srca, ki jih lahko uporabite za fotografiranje v naravi, so tudi finančno ugodnejše.

Obstojnost cvetja

Pri izbiri dekoracije imejte v mislih tudi obstojnost. Poroka se lahko zavlece v dva dni, od obredov, do fotografiranja in na koncu zabave, zato mora biti dekoracija obstojna in svojo svežino obdržati vsaj 24 ur. Floristi to mojstrsko dosežejo dosežejo s pravo izbiro cvetja, dodatnimi zalogami vode.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here