3D dodatki na poročni obleki in dolge tančice

0
1151
Tančica

3D dodatki na poročni obleki

Zelo aktualen je letos dizajn cvetja v tridimenzionalni obliki. To niso povprečni cvetovi na čipki poročne obleke. Ne glede na to, ali so v velikem obsegu, nežni ali izstopajo s krepko barvo, ta izjemen stil izvlečenja cvetja dodaja dimenzijo vsaki silhueti poročne obleke. V 3D stilu najdemo tudi metulje, ki pričarajo občutek umirjenosti na nevesti na ta krasni poročni dan.

Odkrita ali zakrita ramena

Zraven že znanih dolgih rokavov je zelo zanimiv in aktualen trend enega rokava na obleki, ki pričara asimetrijo, pri nekaterih krojih se lahko tudi odstrani za neuradni del poroke. Ponovno je popularen stil z odkritimi rameni, a kljub temu zakrit sprednji del, pri čemer se obleka zapre na vratu. Barve, ki letos prevladujejo, so ivory, šampanjec in rahlo odstopajoča zlatkasta. Veliko je tudi možnosti z nežno roza barvo ter presenetljivo barvo pistacije.

Klasični čipki se je pridružil vintage vzorec, za tiste, ki želijo stopiti korak nazaj od prestižne »ball gown« ter prikupna princeska, kjer korzet pogosto prevzame obliko spodnjega perila. Omeniti je treba tudi odprte hrbte, ki so dostopni tako pri ozkih, nežnih oblekah, kot pri izstopajočih z razkošnimi krili. Novosti, ki so se pojavile, na modnih brveh znanih oblikovalcev, so tudi poročni hlačni kostimi in perje.

Tančice ali ogrinjala

Za leto 2020 so napovedane zelo dolge tančice ali ogrinjala. Izbirate lahko med preprostimi, obrobljenimi s čipko ali satenom ter z dekadentnimi bleščicami, enakimi, kot jih vsebuje obleka. Če pričakujete hladnejši dan, razmislite o boleru.

Nasvet
Pri izboru obleke in dodatkov razmišljajte o tem, da obleka ni pretežka, da boste v njej lahko več ur ali celo cel dan ter da se v njej lahko neomejeno gibljete in plešete.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here