5 korakov za uspešno iskanje poročne obleke

1
7104
Nakup poročne obleke
Nakup poročne obleke

Neveste naj si poročno obleko izberejo tako, da se bo najbolje prilegala njihovi postavi. Preberite 5 korakov za uspešen nakup poročne obleke.

Nakup sanjske poročne obleke je lahko pravi izziv. Zahtevnost naloge pa povečajo še drugi dejavniki, ko so letni čas, finančne zmožnosti in slog poroke. Zato začnite z lovom na poročno obleko pravočasno – vsaj 6 mesecev pred poroko. Ob obisku poročnih salonov so vam lahko v pomoč naslednji ključni koraki do izbora edinstvene poročne obleke.

1. Slog poroke in letni čas

Poročna obleka naj ustreza slogu poroke. Ne pozabite tudi na letni čas. Pozimi poročni obleki dodate primeren modni dodatek, na primer bolero ali šal.

2. Določite cenovni okvir obleke

V finančni načrt zapišite koliko ste pripravljeni odšteti za poročno obleko, razmislite tudi o izposoji. Nikar pa se ne pustite prepričati spretnim prodajalkam v poročnem salonu, če velika prekoračitev cenovne meje ni v vaših zmožnostih.

3. Poznavanje ponudbe

Raziščite ponudbo in izberite nekaj stilov oblek, ki jih želite preizkusiti ter ponudnikov in oblikovalcev, ki ji želite obiskati. Če si želite preizkusiti zadnje trende poročnih oblek, se v poročnih salonih pozanimajte, kdaj dobijo novo kolekcijo.

4. Upoštevajte svojo postavo

Poročna obleka se mora popolnoma prilegati vaši postavi. Tako se boste tudi počutile sanjsko, ne le izgledale.

5. Izdelava unikatne obleke ali izposoja

Pri izposoji obleke poizvedite, koliko izposoj iste obleke že pričakujejo v salonu. Z zgodnjo rezervacijo si sicer zagotovite željeno obleko, a lahko se zgodi, da bo ta že v slabem stanju.

Če pa ste v reviji zasledili vašo sanjsko obleko, a je v trgovinah in na spletu ne najdete, se za izdelavo obleke dogovorite s šiviljo.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here