5 pravil izbire poročnega ponudnika

0
312

Pri vsakem dogodku so ključnega pomena ljudje, prav tako izbira poročnega ponudnika. Če se bosta z izvajalcem ujela že na prvem sestanku, je to gotovo dobra popotnica za čudovit poročni dan. Vestno ocenita njihovo prijaznost, komunikacijo, odnos in prilagodljivost ter tudi upoštevajta nasvete izkušenih izvajalcev. Za vas smo povprašali Dejana Prijatelja iz Gostilne Javornik, Klemena Skubica, ki kuha na različnih lokacijah ali pa pri vas doma ter Majo Horvat, vodjo kuharskih delavnic pri Slovenskem veganskem društvu.

Izkušnje in strokovnost ponudnika:

Preverita bogate izkušnje v organizaciji dogodkov, ki so ključne za kakovostno izpeljan dogodek. Ima celotno osebje dovolj izkušenj za kakovostno izvedbo dogodka (ne zgolj kuharski mojstru, ampak tudi njihovi natakarji)?

Referenčne izvedbe:

Preglejta prejšnje izpeljane dogodke in ocene strank. To vama bo dalo vpogled v dosedanjo uspešnost in zadovoljstvo naročnikov. Pogovorita se s kakšnim parom, ki si je tega ponudnika že izbral.  

Prilagodljivost ponudbe poročnega slavja:

Kako so odprti za prilagajanje ponudbe vama, vajinim potrebam (drugačnim režimom prehranjevanja) ali posebnim željam. Pogovorita se s catering ponudniki o možnostih prilagoditve menija glede na proračun.

Osebni pristop izvajalca poročnega slavja:

Med pogovorom ocenita, ali je ponudnik pripravljen prisluhniti vajinim željam in idejam ter ustvariti osebno doživetje. Dogovorita se za degustacijo menija (jedi in pijače) preden potrdita končni meni.

Sodelovanje z drugimi ponudniki:

Če je potrebno sodelovanje z drugimi ponudniki (npr. cvetličarji, glasbeniki, slaščičarskimi mojstri), preverita, ali je ponudnik pripravljen na usklajeno delo z drugimi strokovnjaki.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here