7 namigov kako napisati avtentično poročno obljubo

0
2765
Poročna obljuba
Poročna obljuba

Če bosta svoji poročni obljubi zapisala na ličen papir in ju skupaj uokvirila, bosta lepo krasili vajino spalnico.

S poročno obljubo si bosta izrekla vse kar čututa drug do drugega in sicer na takšen način, da vama bodo te besede odzvanjale celo življenje. Pri tem naj vaju vodi predvsem to kar zares nosita v svojem srcu.

1.    Vsaka poročna obljuba je unikatna, zato jo pripravita vsak zase na mirnem kraju, kjer vsak od vaju lahko najde stik sam s sabo. Ta kraj ni nujno isti za oba. Razmislita, kaj bosta drug z drugim pridobila kot osebnosti in zakaj bosta drug ob drugem živela še bolj polno življenje in postala še boljši osebi.

2.    Priprave poročne obljube se lotita vsaj tri mesece pred poroko, vmes pa jo večkrat preglejta in po potrebi dopolnjujta tako, da se bosta z njo na poročni dan počutila dobro.

3.    Sestavljanje lahko pričneta tako da zapišeta vse kar imata drug pri drugem rada in kratko razlago zakaj vam to veliko pomeni.

4.    Če se vama zdi primerno in če ne želita preveč čustvene note, lahko vključita tudi eno bolj zabavno alinejo, kateri se bosta lahko tudi iskreno nasmejala, z vama pa tudi gosti.

5.    Naredita še korak dlje in vključite vsaj eno stvar, ki se vas je v partnerjevem ravnanju dotaknila (pozitivno seveda) in se mu/ji za to zahvalite. S tem si na vajin dan izkažeta poleg ljubezni tudi spoštovanje.

6.    Izpustita razne žgečkljive podrobnosti, ki niso namenjene javnim govorom oziroma vajinim povabljencem.

7.    Vsaj 10 dni pred poročnim dnem svojo poročno obljubo glasno in doživeto zvadita doma pred ogledalom, da bosta na poročni dan kar najbolj suverena. Pri tem se lahko tudi posnameta in posnetek poslušajta (tudi to počnita vsak zase), saj bosta tako še lažje ugotovila kaj želita pri tem izboljšati.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here