Dodatki, ki popestrijo obleko

0
1657
Manšetni gumbi

Za svečane dogodke, kot je poroka, so primerni kravata, plastron ali metuljček. Kravato se praviloma zavezuje na dolgo, segati mora do pasu, zgornji gumb srajce naj bo skrit za kravatni vozel. Prav tako zgornji gumb prekrijte s plastronom, ki je širši in lahko nabrano vezan. Kravata je lahko svilena ali iz poliestra. Pri izbiri srajce razmišljajte, kakšne dodatke boste izbrali, da bo temu primerna. K smokingu ali fraku se bolje prilega metuljček, vendar lahko izberete tudi kravato.  

Namig
Podarite manšetne gumbe za darilo ženinu, za popotnico in srečo v zakonu, ter v njih vgravirajte imena, dan poroke, lepo misel, ljubim te.

Vtis razkošja in elegance boste dosegli z manšetnimi gumbi, ki so pogosto iz žlahtnih kovin in dragocenih kamnov. Nosite jih k srajci, ki nima gumbov na rokavih in ima za to pripravljene luknje. Obleko lahko uskladite z barvami nevestine oprave, njenega šopka oz. z rdečo nitjo poroke, ter tudi z robčkom, ki ravno prav gleda iz levega žepa. Lesene dodatke, kot sta metuljček ali kravata, dodajajte, da smiselno zaokrožite celoto svečane obleke. Pri retro poroki lahko dodate naramnice, sicer dodajte pas v barvi in materialu čevljev.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here