E-poročna vabila in ostale tiskovine

0
289
Foto: Poročne tiskovine CEWE
Foto: Poročne tiskovine CEWE

Pripravita lahko spletno stran o poroki in tako dosežeta tudi goste, ki bivajo v oddaljenih deželah. Če želite, da se poroke udeležijo jim posredujta »e-save the date« kartice in nato e-vabila s potrditvijo prisotnosti (»répondez s’il vous plaît« (RSVP) ali »prosim, odgovorite«).

Na spletni strani lahko predstavita tudi potek zaroke s fotografijami, naznanita lokacijo poroke, objavita okvirno časovnico, povabita goste da z vama delijo vtise, sama naložita utrinke s poroke in uredita foto album. Vse skupaj bo tako zbrano na enem mestu kot v spletnem »dnevniku« poroke.

HTML Code here
Foto: Poročne tiskovine CEWE

OSTALE TISKOVINE

Poleg klasičnih »save the date« kartic, poročnih vabil in zahval, lahko svojo poročno zgodbo še dopolnita z ujemajočimi meniji, programom in sedežnim redom, ki bosta izgledala še bolj navdušujoče, če ju bosta oblikovala na večje platno, foto knjigo s praznimi stranmi, ki jo lahko uporabita kot knjigo gostov, ter ostalimi dodatki, ki jih popolnoma personalizirajta, ter tako poskrbita za popolno barvno in stilsko ujemanje vseh poročnih detajlov.

TRAJEN SPOMIN ZA SVATE IN VAJU – KNJIGA GOSTOV

Predstavljajta si vaju čez 10 ali 20 let, ko v roke vzameta knjigo gostov, fotoknjigo ali se sprehodita skozi video vajinih prvih korakov zakonskega stana. Trenutki vaju bodo popeljali nazaj v vajin poročni dan še dolgo po tem, ko je bil vržen zadnji konfet. Poprosita goste, da si vsak vzame nekaj minut in v knjigo gostov zapiše svojo misel, pogled na vajino prihodnost ali nekaj osebnega za spomin. Za ustvarjanje spominov izberita poseben kotiček, na katerega večkrat spomnita goste sama ali najeti animatorji oz. glasbeniki, da ne pozabijo pustiti svojega pečata. Spomine lahko zbirata tudi na foto stojnici, kjer gosti lahko fotografijo natisnejo na licu mesta, na hrbtno stran pa zapišejo njihov nasvet za vajino dolgoletno zvezo. 

Sodelujoči strokovnjaki:

Špela Fras

https://blog.cewe.si/

Poročne tiskovine CEWE

Sanda Motaln

https://www.bronsa.si/

oblikovalka poročnih tiskovin, Bronsa oblikovanje

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here