Kateri modeli oblek bodo v ospredju

0
2846
White Couture

V Sloveniji je v ospredju vsekakor trend najema poročnih oblek, pravi Tina Belina, vodja poročnega salona White Couture, kljub temu se nekatere bodoče neveste odločijo tudi za nakup, saj si želijo obdržati obleko za vedno kot spomin. Najbolj zanimiv primer se je pripetil nekaj let nazaj, in sicer je nevesta obleko uokvirila in jo postavila na steno v spalnico. Več o poročnih oblekah sodelujoče strokovnjakinje na spletni strani White Couture.

Izposoja ali nakup poročne obleke

Najem poročne obleke v salonu običajno zajema prvo pomerjanje in svetovanje in prilagajanje obleke. Izposodite si lahko tudi dodatke k obleki, kot so podkrila in poročni šali, tako bo vaš poročni izgled popoln. Po vrnitvi izposojene obleke v poročnem salonu poskrbijo tudi za čiščenje, kar je pogosto že všteto v ceno najema obleke.

Tudi pri nakupu obleke bodo svetovalci v salonu poskrbeli, da se bo vaša izbrana obleka popolno prilegala vašemu telesu in boste izgledale fantastično.

Spretne osebne svetovalke vam pomagajo pri izbiri prave poročne obleke

Ko se boste odpravile v salon, z idealno idejo o vaši sanjski poročni obleki, to najprej predstavite osebnim svetovalkam. Vse vaše ideje in želje jim bodo pomagale, da si ustvarijo osnovno predstavo o tem kaj pričakujete. Nič hudega, če vaša zamisel ne bo popolna za vašo postavo, saj so vam ravno zato na voljo spretne osebne svetovalke, ki vas bodo usmerile v pravo izbiro. Imajo neverjeten občutek za prepoznavanje osebnosti, občutek za modo in so spretne v povezovanju vaših želja z izbiro oblek. Zaupajte jim še lokacijo poroke in vse skupaj bodo povezale v celotno podobo. Zavedajo se, da je to vaš dan, da si želite izgledati neverjetno, zato se vedno potrudijo, da skupaj najdete stil obleke, ki vam bo izjemno pristajal in boste izgledali, kot ste si zaželeli v sanjah.

Prilagajanje poročne obleke

Po prvem pomerjanju in svetovanju, ko izbere svojo sanjsko obleko, se boste dogovorile o pomerjanju s šiviljo. V salonih je to običajno okoli 12 dni pred poroko, odvisno od dneva poroke oz. ali je poroka v tujini. Na dogovorjeni termin vas bo šivilja počakala v salonu, se posvetila detajlom in z vami obleko popeljala do popolnega videza, saj je kočni izgled ključen. Obleka bo pripravljena, nekaj dni pred poroko, jo boste prevzele v salonu.

Bodoče neveste največkrat izberejo stil poročne obleke, ki se sklada z njihovo osebnostjo.

Za zaokrožen videz še obvezni in manj obvezni dodatki

Obleka se glede dolžine prilagaja na model čevljev in na višino pete, da bo izgled optimalen, nevesta pa bo lahkotno hodila. V salonu lahko izberete tudi čevlje. Za končni videz se neveste odločajo še za raznolike dodatke v laseh, glede na stil pričeske ter nakit. Dodatkov ne sme biti preveč, da se ne izgubi bistvo izgleda. Vedno se izbira prične z modelom obleke, šele nato se izbere ostale dodatke. Pri nekaterih modelih dodatki sploh niso potrebni, oblikuje se le skladna pričeska, doda manjše uhane in celoten izgled je perfekten. Za poročne torbice se neveste odločajo vse manj in jo rajši zaupajo priči ali bližnji osebi.

V letu 2022 bodo v ospredju modeli z:

  • »blinki« efektom, od princes stila vse do oprijetih stilov,
  • na drugi strani so vse bolj v ospredju modeli gladkih in preprostih linij, ki jih poživljajo zgornji deli s kamenčki ali čipkami,
  • manjkalo ne bo klasične in večne A-linije,
  • neveste se nagibajo tudi k boho modelom, ki s svojimi vzorci dajejo prav poseben videz.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here