Izvirne poročne lokacije

0
6649
Izvirne poročne lokacije
Izvirne poročne lokacije

Si želite drugačne poroke od ostalih tradicionalnih parov? Morda lahko poseben poročni kraj zaznamuje začetek.

DEŽELA LEDU

Naj bo vajina poroka res bela, čeprav na koledarju niso zimski meseci. Odletita na Švedsko Laplandijo, kjer v Ice hotelu ponujajo možnost poroke v ledeni cerkvi. Prostor je čarobno osvetljen v modrih barvah.

KRIŽARKA

Na potovanje s poroko gresta lahko s križarko. Večina ladijskih družb ima pripravljene posebne pakete za mladoporočence, ki vključujejo najem ladijske kapele, matičarja, izbiro prostora, pripravo zabave, dekoracijo, ali pa ga sestavijo po vaši meri. Za najboljšo izbiro velja križarka družbe Princess.

V BREZTEŽNOSTNEM PROSTORU

Če odletita v Združene države Amerike, se lahko odločita za poroko v breztežnostnem prostoru, tisoč metrov nad Mehiškim zalivom, v posebnem letalu. Tako ženin in nevesta, kot svatje boste morali obleči posebno astronavtsko obleko. Izmenjavanje prstanov je sicer nekoliko zahtevnejše, a z nekaj pomoči prič vama zagotovo uspe.

LEDENIK

Na Aljaski izberita organizirano poroko na ledeniku. Na kraj dogodka vas pripelje helikopter. Zaradi nizkih temperatur so potrebna dodatna topla oblačila, zaradi gladke podlage pa stabilni čevlji.

PRAGOZD

Združita poroko in potovanje v Amazonski tropski gozd. Ljubitelji vročih tropskih dogodivščin se odločite za poroko v tropskem gozdu. Prvi dan vaju bodo nastanili na ladjici, ki plove po reki Amazonki, naslednji dan je obred v posebnem ambientu različnih zvokov ptic in barvah cvetlic.

NA DREVESU

Prebudita otroka v sebi in imejta poroko v hišici na drevesu. Na Škotskem jih oddajajo v najem. Poleg lahko povabita 24 gostov. Z vrha drevesa se odpira čudovit razgled na jezero.

TROPSKE PLAŽE

Dih jemajoče bele plaže tropskih otokov (Fiji, Sejšeli, Maldivi …) so zelo zaželene destinacije. Vse pogosteje pa izberejo te lokacije tudi za poročni obred, ki ga lahko brez dodatne poti podaljšajo v medeni mesec.

PUŠČAVA

Če želita poroko v žlahtnih rumenih barvah, se lahko poročita v puščavi. Ne pozabite svatom povedati, da bo to peščena poroka. Če bosta slavje nadaljevala na drugem mestu ne pozabita na menjavo oblačil.

VULKAN

Združita strast do pohodništva in svoje svate presenetite s povabilom na vrh vulkana Villarica v Čilu. Tisti, ki se morda bojite, da bi speči vulkan ravno takrat začel bruhati lavo, lahko odidete na sever, na Islandijo, in usodni da izrečete s kuliso bruhajočih gejzirjev.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here