Kako izbrati sladko nevesto

0
2977
Poročna torta
Poročna torta

Torta simbolizira vajino prvo skupno nalogo. To dejanje mora ujeti tudi fotograf. Z roko v roki bosta tako odrezala prvi kos kot simbolen začetek vajinega skupnega življenja.

Poseben in svečan element poroke je poročna torta, ta simbolizira začetek vajinega življenja, iz katerega si skupaj odrežeta prvi kos.

Ni težko, samo vprašajta se kaj imata rada, nato še kako združiti različne okuse, da se bodo svati sladkali z vama. V ta namen obvezno z izbranim slaščičarjem degustirajta različne okuse.

Izberita vama najljubši okus, lahko tudi nekoliko nenavaden. Najpogosteje pari izberejo tri vrste, da zadovolji vse okuse. Podajta se na degustacijo, ki je večinoma brezplačna. Največkrat izbrani so osvežilni okusi z veliko sadja (jogurt-malina, jogurt s citrusi). Ter zanimive kombinacije, kot je borovničev ombre, ki bo goste očaral z barvnimi kremami rahlo različnih odtenkov, mango s čokolado, sadno-čokoladne torte ali s karamelo, orehi ali okusom kave. Priljubljena izbira se še vedno Gin Tonik, ki sicer vsebuje alkohol, zato previdno pri naročanju, saj je morda vsi gosti ne bodo zaužili.

Velikost torte naj ustrezna številu gostov. Raje kakšen kos več, še posebno, če je v torti več okusov. Za razkošnejšo poroko raje izberita torto v nadstropjih, ki je lahko prava mojstrovina profesionalnega slaščičarja.

Namig
Vaš posebni dogodek lahko obeležita z visečo torto, pri kateri je videz tak, da torta visi na glavo. Neverjetno in nekaj čisto posebnega!

OGLEDALO POROKE

Doseči s torto to, da bodo gosti osupnili v trenutku, ko se bo prikazala, je mojstrovina, zato le zaupajte profesionalnim slaščičarjem. Očarala bo dekoracija v izbranem poročnem stilu s kančkom vajine izvirnosti. Lahka ombre torta bo pritegnila z barvnimi kremami rahlo različnih odtenkov. Minimalistična gola torta je brez smetane, maslenih krem in tičino mase, zato je tudi naravna na izgled. Tortam se poda dekoracija iz cvetja, lističev, pentelj, tudi vejic ali vajinih inicialk, srčkov, ki označujejo vajino ljubezen.

NAROČILO IN DOSTAVA

Po izboru vajine najlepše in najboljše poročne torte, naročilo potrdita in se dogovorita za dostavo. Zaradi velikosti je najbolje, da za to poskrbi slaščičar kar sam.

PROFESIONALNEMU SLAŠČIČARJU ZAUPAJTA:

  1. podatke o številu gostov,
  2. opišita želje glede videza,
  3. okuse, ki sta jih izbrala na degustaciji,
  4. kdaj bo prevzem torte oziroma če potrebujeta dostavo:

– dodajta točen naslov,

– uro dostave od-do ter

– se pozanimajta, ali je na voljo hladilnik na lokaciji, kamor se torta lahko shrani.

Lahko se zgodi, da ima kateri od mladoporočencev in njunih svatov alergijo ali intoleranco, zato tudi vidva opomnita na to slaščičarja, da v tem primeru pripravijo sladico s prilagojenimi sestavinami.

Majine Torte
Majine Torte

Na lokaciji slavja povprašata, če imajo hladen prostor za shranjevanje ter jim sporočita, kdaj je predviden razrez, da bodo pripravili vse potrebno (mizo v središču, da vaju bodo videli vsi gosti, krožnike in ostali pribor ter morda tudi svetleče iskrice).

Prvi kos odrežeta zase, šele nato za svate.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here