Kako izbrati sladko nevesto

0
448
Poročna torta
Poročna torta

Torta simbolizira vajino prvo skupno nalogo. To dejanje mora ujeti tudi fotograf. Z roko v roki bosta tako odrezala prvi kos kot simbolen začetek vajinega skupnega življenja.

Ni težko, samo vprašajta se kaj imata rada, nato še kako združiti različne okuse, da se bodo svati sladkali z vama. V ta namen obvezno z izbranim slaščičarjem degustirajta različne okuse.

Najpogosteje so izbrani osvežilni okusi; lahke kreme kot so jogurtovo-sadna, grški jogurt s citrusi in malinovim prelivom ter okus Gin Tonic (vsebuje alkohol!). Pari izbirajo običajno tri različne okuse, da se najde za vsakega svata nekaj. Preverita tudi neklasične kreme (kokos, mango z belo čokolado, borovničev ombre) ali za klasične sladokusce, sadno-čokoladne kombinacije, ali s karamelno, okusom kave, orehov. Po obliki je torta največkrat večnadstropna, saj je potrebno doseči dovolj kosov za razrez glede na število gostov.

OGLEDALO POROKE

Doseči s torto to, da bodo gosti osupnili v trenutku, ko se bo prikazala, je mojstrovina, zato le zaupajte profesionalnim slaščičarjem. Očarala bo dekoracija v izbranem poročnem stilu s kančkom vajine izvirnosti. Lahka ombre torta bo pritegnila z barvnimi kremami rahlo različnih odtenkov. Minimalistična gola torta je brez smetane, maslenih krem in tičino mase, zato je tudi naravna na izgled. Tortam se poda dekoracija iz cvetja, lističev, pentelj, tudi vejic ali vajinih inicialk, srčkov, ki označujejo vajino ljubezen.

NAROČILO IN DOSTAVA

Po izboru vajine najlepše in najboljše poročne torte, naročilo potrdita in se dogovorita za dostavo. Zaradi velikosti je najbolje, da za to poskrbi slaščičar kar s

Majine Torte
Majine Torte

am, tako se dogovorita za dan in uro dostave, povprašata na lokaciji slavja, če imajo hladen prostor za shranjevanje ter jim sporočita, kdaj je predviden razrez, da bodo pripravili vse potrebno (mizo v središču, da vaju bodo videli vsi gosti, krožnike in ostali pribor ter morda tudi svetleče iskrice).

Prvi kos odrežeta zase, šele nato za svate.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here