Kako ženin izbere ustrezno obutev

0
324
Ženinovi čevlji

Od klasike do sproščenosti

Oksford in derbi čevlji

Dva klasična stila čevlja za moško obleko sta oksford in derbi čevelj, ki sta si zelo podobna, oba se zavezujeta z vezalkami in sta nizka. Derbi je nekoliko manj formalnega videza in bolj udoben, saj so vezalke bolj sproščene. Izberite jih lahko tako za klasično kot za sproščeno poroko.

HTML Code here

Večna slavnostna klasika

Čevlji brogue so rezervirani za slavnostne priložnosti, prepoznate jih zaradi majhnih luknjic, dizajniranih čez prstni in petni del čevlja, ki se zavezuje z vezalkami. Z izborom kakovostnih brogue čevljev na prefinjeno temno poročno obleko boste nadvse fantastični. 

Čevlji iz usnja ali semiša

Čevlji loafer so primerni za sproščeno poroko (podobni mokasinom), a če izberete temne modele, polirane do sijaja bodo prav tako videti prefinjeni. So brez vezalk in segajo nizko pod gleženj. Lahko so minimalistično oblikovani ali pa imajo pas oziroma zaponko čez nart. 

Superge

Sproščeno piknik poroko lahko zapovesta v supergah, a to povejta gostom že v vabilih. Primerno je, če slavita na domačen peščenem vrtu, travniku ali pod šotorom. Obutev je nadvse udobna, mlajši pari pa jo izjemno radi kombinirajo v različnih barvah.

Pravilno izberite barvo obutve glede na obleko

barva čevljev/barva oblekečrnasivatemno modrarjavabež
črnadadadanene
rjavanedadadada
bordonedadadane
bežneneneneda

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here