Kakšen dekolte izbrati? 

0
1489

Skrbno izberite poročno garderobo in ne pozabite na primeren dekolte. Izbor dekolteja je odvisen od postave neveste in tudi lokacije poroke.

Poročno obleko naj nevesta izbere v svojem slogu oblačenja ter primerno na njeno postavo, da se bo obleka lepo prilegala. Poročna garderoba naj bo okusna – razkrivati ne sme preveč, še posebej, če načrtujete tudi cerkveni obred.

Letos so moderni globoki izrezi na hrbtu, ki jih na robu zaključujejo čipke, prav tako pa tudi drzni sprednji dekolteji, ki diskretno segajo tudi do sredine trebuha. Ti dekolteji so lahko goli, iz tančice prosojne barve ali iz fine čipke. 

 

 

Visokoraslim nevestam z nekoliko daljšim vratom se odlično podajo obleke, ki imajo spredaj visoko ali tatu čipko, tistim s krajšim vratom pa priporočamo V izrez oziroma raven izrez.

Lacey, KRINOLINA Lacey, KRINOLINA

Izbira nakita glede na dekolte

Nakit izberite, ko boste že imele izbrano poročno obleko.

  • Pri zaprtih dekoltejih

Izogibajte ogrlicam, četudi so minimalistične. Okrasite se le z uhani, ki so lahko bogatejši in viseči.

  • Izrez v dekolteju v obliki črke V

Izrez lahko poudarite z visečo ogrlico. Pri oblekah, ki nimajo bogato okrašenega dela, je lahko ogrlica zelo močna.

  • Raven prsni izrez

Zahteva okroglo oblikovano ogrlico, ki je krajša in se lepo prilega vratni okroglini. Lahko je izredno bogata, če je obleka preprosta. 

Neveste večkrat izberejo verižico, ki se popolnoma prilega vratu, je bogat a in zelo elegantna. Tak nakit priporočamo k oblek am, ki poudarijo postavo (ozke, dolge, oprijete in oblek e kroja »morska deklica«). Manj bogat nakit priporočamo k oblek am A-linije in oblikam »princes oblek«, saj so zelo razkošne.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here