Koga povabiti na poroko

0
1459
  1. Goste razdelita v listo A in listo B: 3–4 mesece pred poroko razpošljita kartico »save the date« najprej gostom liste A. Ko prejmeta njihove odgovore, bosta videla koliko jih je potrdilo in koliko ne, takrat razpošljita vabila še skupini B.
  2. Če imata omejene možnosti in želita omejiti, koliko oseb posamezne družine pride, na vabilo pripišita »Rezervirala sva ___ sedeže(ev) za vašo družino.«   
  3. Komu poslati Vabilo +1? Poročenim in zaročenim parom, parom, ki bivajo skupaj, vsem, ki so se udeležili fantovščine in dekliščine ter posebnim gostom, ki morda ne bodo poznali nikogar.
  4. Če želita povabili točno določene osebe, vabila naslovita na njihova imena. V kolikor želite svojim gostom omogočiti, da pripeljejo boljšo polovico za katero (še) ne veste, pa zapišita, da vabilo velja zanj in za njegovega spremljevalca. 
  5. Privlačno oblikovana vabila s podrobnimi informacijami o poročnem poteku lahko naknadno razpošljita ponovno, okoli mesec dni pred poroko. Za pozabljivce še enkrat zapišita datum in uro, ter dodajta informacije, ki jih predhodno še nista naznanila, kot so lokacija civilnega in cerkvenega obreda, napotki za slavje, namig za slog oblačenja ali poročno darilo in vajin kontakt ali družice, ki seznam pripravlja oz. vajine poročne organizatorke, ki bo sprejemala morebitne dodatne informacije o številu gostov, njihovi posebni prehrani, prisotnosti njihovih otrok. 

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here