Koraki do pravočasno obveščenih gostov

0
1350

1) Pripravita in uskladita seznam povabljenih.

2) Razpošljita »prihrani datum« (»save the date«) kartice 4 do 6 mesecev prej, ki jih lahko privlačno pripravita le s ključnimi podatki vajine ljubeče zveze in datumom poročnega dne, da si bodo gosti rezervirali dan za druženje z vama.

HTML Code here

Po prednostni listi zapišita goste v A in B seznam: 6 mesecev pred poroko razpošljita »save the date« kartice najprej gostom A. Ko prejmeta njihove odgovore (ali 4 mesece pred poroko) oziroma, ko bosta vedela koliko se jih bo udeležilo, pa jih razpošljita še skupini B.

3) V slogu poroke oblikovana vabila s podrobnimi informacijami o poteku slavnostnega dne in vabilo k potrditvi udeležbe pošljita 3 mesece prej (dodajta lokacijo civilnega in cerkvenega obreda, napotke za slavje, namig za slog oblačenja in poročno darilo, vajin kontakt ali telefonsko številko družice, ki seznam gostov pripravlja oz. vajine profesionalne poročne organizatorke, ki bo sprejemala informacije o številu gostov, njihovi posebni prehrani, prisotnosti njihovih otrok).

Odločita se ali vabita cele družine ali le osebe, ki so vama bližje. V tem primeru zapišita na vabilo imena povabljenih ali zapišita na vabilo »Za vašo družino sva rezervirala 4 sedeže.« Če ima gost novega partnerja ali partnerko, pa ne vesta njenega oziroma njegovega imena, zapišita na vabilo »Vabljena tudi spremljevalka oziroma spremljevalec« ali krajše »Vabilo velja za dva«.

4) Mesec dni pred poroko prijazno spomnita pozabljivce, da potrdijo udeležbo.

5) Vodita seznam potrditev in se vsakemu posebej zahvalita ter se veselita, da se bodo z vama veselili na vajin poročni dan.

6) Približno 14 dni pred poroko bosta lahko sestavila sedežni red gostov ter v v gostinski objekt ali catering podjetju sporočila končno število gostov.

Komu poslati vabilo z +1?

Poročenim in zaročenim parom, parom, ki bivajo skupaj, vsem, ki so se udeležili fantovščine in dekliščine ter gostom, ki morda ne bodo poznali nikogar.

<strong>NASVET</strong>
Simpatičen simbol vajine poroke sta lahko vajina prstna odtisa oblikovana v srce, kar uporabita na vabilih, zahvalah, menijih, na platnici knjige gostov …

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here