Lesketajoči diamanti, ki se podajo nevestini osebnosti

0
702
Diamanti

Diamanti (kovalentni kristali ogljika) slovijo po svoji trdoti in visoki lomnosti svetlobe, zato so med najbolj uporabnimi v draguljarstvu. Njegove ploskve so zglajene v številne brušene oblike, ki poudarijo lastnosti minerala. Večni diamanti se podajo marsikateri ženski, izberite ga glede na nevestino osebnost, s tem pa boste nedvomno dosegli neverjetni »halo« efekt.

  • Briljant: diamant klasične okrogle oblike najbolj ustreza bodočim nevestam, ki so tradicionalne, odkrite in umirjene. Briljant izhaja iz italijanskega glagola »brillare«, kar pomeni »lesketati se«.    
  • Blazinica: diamant z zaobljenimi vogali ima večje brušene ploskve (fasete), ki lahko dajejo starinski videz, a je ta vedno moderen. Zaradi 64 faset ujame ogromno svetlobe in daje zaradi svojega reza največjo briljantnost. Pristaja avanturistkam, ki so timskega značaja in zanesljive. 
  • Markiz: ovalen z zašiljenimi konicami na dveh straneh daje možnost nižjega karata, a je še vedno glamuroznega videza (kot ladjica, ki je na pogled večja). Ta bo najbolj pristajal teatralni ženski, ki ljubi humor. 
  • Princesa: diamant štirioglate oblike je velikokrat izbran za ženske, ki so po svoji naravi inteligentne, a tudi spontane in zabavne. 
  • Trillion: diamant trikotne oblike, s stranicami v enakih razmerjih, bo označeval stabilno, tradicionalno in zaupanja vredno žensko.
  • Srce: diamant v obliki srca označuje večno ljubezen in ga bodo najbolj vesele romantične, sentimentalne in predane duše.
  • Smaragdni brus: je pravokotne oblike, s čistimi linijami in simetrijo pa poudarja jasnost.  Najbolje ga bodo nosile sofisticirane, delavne, a zelo direktne neveste.
  • Kapljica: nevesti diamant v obliki solze zožil prst in ga naredi elegantnega, običajno se najbolje poda prilagodljivim, skromnim in umirjenim ženskam. 
  • Ovalni diamant: s klasično ovalno obliko bo roka neveste na videz ožja. Ta diamant pritiče drzni in umetniški duši.

Bodita ustvarjalna in personalizirajta prstana 

Poročna prstana lahko izoblikujeta po vajinih željah. Profesionalnemu zlatarju ali draguljarju naročita unikatna poročna prstana, ki ju izrišita sama ter priložita podobne slike, da bosta prikazala posebne želje. V osnovi bosta dosegla edinstvenost z izbiro kovine (enobarvna, dvobarvna, več barvna kombinacija), širine in oblike prstana, s kombinacijami dodanih poldragih ali dragih kamnov ter vajino gravuro z osebno noto. Običajno bo izdelava trajala nekoliko dlje, od 4 do 5 tednov, odvisno od zahtevnosti.  

<b>NAMIG</b>
Namesto tradicionalnega belega diamanta, ki izžareva čisto ljubezen, lahko luksuzni videz prstanov dosežeta z dodanimi smaragdi in safirji. Poročni prstani bodo z izrazitimi barvnimi kamni dobili razsežnosti večnega elementa.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here