Majhni detajli, ki naredijo poročno vzdušje

0
273

Okrasne pentlje na poteg

Ob prihodu pripravita pentlje za okrasitev avtomobilov vajinih svatov, da boste tudi ob menjavanju lokacije videti enotni. Vajino prevozno sredstvo pa bo okrašeno tudi s cvetjem, simpatičnimi napisi in okrasnimi trakovi. 

Škatlice ali tulci s kofeti

Ob koncu obreda se par zasuje s konfeti, to so lahko lističi, sveže cvetje, milni mehurčki in prižgejo prskalice. Včasih se uporablja tudi (lahko barvni) riž, ki se ga izognite iz spoštovanja do hrane. Na to opozorita tudi svate in poskrbita, da bo nekdo izmed prič ali družic opremil pravočasno ostale s konfeti.  

HTML Code here

»Fun fact« napisi

Sprostita dogajanje na prizorišču z zanimivimi zapisi vajinih skupnih trenutkov (na meniju, na prtičkih, na stenskem plakatu). Na primer, če so vajina strast potovanja: Špela & Tadej = avanturista, ki sta se spoznala oktobra 2018 na potovanju po Indoneziji. 

Svetleče table

Še vedno IN; izberita napis, ki vama vzbuja topla in nepozabna čustva, da bodo to čutili tudi svati. Locirata ga lahko nad mizami ali na plesišču (na primer: »večno skupaj«, »pravkar poročena«).  

Spust golobov ali metuljev

Spust belih golobov ima simbolno pomen, prinesli bodo mir in dolgo življenje mladoporočencema. Prav tako kot golobe, lahko izbereta metulje, ki jih dostavijo ob določeni uri na slavje, vreme pa ne sme biti prevroče za spust. Z njimi rokujta z vso skrbnostjo. Indijanska legenda pravi, da naj bi metuljem zaupali svoje želje, ki jih bodo ponesli pod nebo in vam jih izpolnil. Metulji se po spustu vrnejo v svoje naravno okolje. Simbolen spust lahko izvedeta tudi z baloni z vajinimi imeni in datumom, s izreki ali vajinimi poročnimi željami.

Prskalice, pisane dimne rakete & ognjemet

Pisane dimne rakete lahko spustita že po obredu, skupaj s pričami. Fotograf pa bo ob tem ustvaril nepozabne fotografije. Ob poročni torti prižgita prskalice oziroma kresničke, ki bodo v večernem mraku ustvarile fantastično vzdušje. Polnoč je tista magična ura, ko nevesta postane žena in s svojim možem zapleše prvi ples – to tradicijo lahko začinita z ognjemetom ob polnoči.

Male domače živali

V vabilu posebej zapišita, če so na dogodku dobrodošle male domače živali. Vljudni lastniki se bodo med obredi umaknili na primerno mesto, da poteka dogodkov ne bodo motili. Med slavjem se lahko dogovorita za poseben prostor na vrtu gostinskega objekta za njihovo zabavo ali pa ponudnik celo dovoljuje, da so kosmatinci stalno ob lastnikih.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here