Moške poročne obleke SENS in velika izbira velikostnih številk

0
302

Alessandro Sartori, kreativni direktor blagovne znamke Ermenegildo Zegna, je lepo povzel bistvo, kako naj se za poroko obleče moški. Njegovo razmišljanje je povsem ekvivalentno SENS-ovemu, le da pri SENS-u radi dodamo ščepec svoje kreativnosti.

»Ne oblačite se v čudna oblačila ali v oblačila, v katerih se ne počutite dobro. Moški mora biti ob tej priložnosti, ki naj bi bila za vedno, predvsem eleganten in lep. Pomembno je, da se sami sebi ne boste zdeli smešni, ko boste čez nekaj let gledali poročne fotografije. Izberite eleganco, ki jo še dodatno poudarijo črna, temno modra in temno siva barva. K temu sodi srajca v beli barvi in kravata ali metuljček v simfoniji z barvo obleke. Detajle je treba iskati znotraj elegance in klasike. Namesto dveh gumbov na suknjiču, je lahko le eden, suknjič z dvorednim zapenjanjem ter širši ali ožji reverji. Čevlji naj sledijo silhueti hlač.«

PREDNOSTI, KI POVEČUJEJO VREDNOST SENS-OVIM IZDELKOM IN SVETOVANJU:

  • Smo zavezani estetiki in radi odkrivamo nove linije v modelih in teksture v tkaninah. Dovolimo si drznost,
  • uporabljamo različne tkanine od volne do svile, od viskoze do poliestra. V ponudbi tudi tkanina v sestavi 100 % volna super 130S ter certificirana ekološka tkanina,
  • v sezoni lahko izbirate med več kot 1.200 oblekami in srajcami za poroke, mature in poslovne priložnosti v raznovrstnih modelih,
  • nudimo obleke v klasičnih, pokrajšanih in podaljšanih velikostnih številkah – od 44-64, od 23-33 in od 90-126,
  • nudimo širok izbor modnih dodatkov (čevlje, telovnike, kravate, metuljčke, manšetne gumbe …)
  • znamo svetovati, da bo obleka z dodatki ustrezala vsem ravnem ali zapovedim oblačenja (dress code), kot sta npr. smoking (black tie) in frak (white tie).

Če samo zajamemo vse velikostne številke po eno obleko od modela, je to 33 oblek. Da lahko zadovoljimo povpraševanje, pa se ta številka še bistveno poveča.

Oblikovalka in direktorica podjetja SENS, Zlata Zavašnik, s svojimi modeli odstopa od klasike ter orje ledino na področju manj pogostih številk, saj lahko moški, ki odstopajo od povprečja, dobijo modno obleko tudi v skrajnih številkah, kot so podaljšane in pokrajšane ter velikosti za močnejše postave.

Zmotno je prepričanje, da moški višje rasti ali močnejše postave potrebujejo obleko po meri. Upamo si trditi, da lahko skoraj vsakemu moškemu zagotovimo ustrezno velikost. Vedno ostaja tudi  še prostor za dodatno daljšanje ali krajšanje ter širjenje ali ožanje, sa je za ta namen v rokavih suknjiča ter hlačah 4cm rezervne tkanine.

V kolikor se moški najde v SENS-ovih modelih, želi si pa drugačno tkanino ali barvo, in če se uspemo približati željam posameznika, izdelamo tudi obleko po naročilu.

Z bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem vam bomo v salonu SENS brez dvoma pomagali do prave odločitve 😊.

Oglasno sporočilo

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here