Na poroki ustvarita vzdušje z unikatnimi elementi

0
950

Personalizirajta elemente na okrašenih mizah

Pripravita kratko infografiko vajinega razmerja skozi leta, od dneva ko sta se spoznala do dneva poroke. Prikažita življenjske prelomnice, katere sta prehodila skozi vajina skupna leta. Le to natisnita na trši papir za na stojalo na mizi ali na zadnjo stran menija.

»Fun fact« napisi. Nekateri gosti ne poznajo podrobnosti vajine čarobne veze, zato zapišita zabavna dejstva na coctail prtičke. Na primer, če so vajina strast potovanja: Nina & Tadej = Poletni duši, ki sta se spoznali avgusta 2017 na potovanju po Argentini.

Ideje za zabavne kotičke

  1. Izognita se suhoparnemu druženju gostov in popestrita dan z zabavnimi kotički, ki bodo dvignili poroko na višji nivo. Pripravita »photo booth« in nekaj rekvizitov. Na primer, če sta ljubitelja živali, z nasmeški živali, ušeski in repki ali oblačili z vzorci.
  2. Gosti se lahko družijo ob sladkem kotičku, ki ga napolnita z majhnimi dobrotami in sadjem. Ker nekateri potrebujejo poživilo ob določenih urah, pa lahko pripravita kotiček s kavno mizico, na kateri bodo stalno na voljo kavni napitki oz. nekaj poživljajočega. 
  3. Kotiček za »gospode«, ki ga opremita v stilu Sicilijanske mafije na prelomu 20. stoletja, kjer si bo moški del svatov privoščil kozarec konjaka in cigaro. 
  4. Koktejl »happy hour« popestri še tako nedinamično druščino, jo poveže in sprosti. Poleg vajine najljubše pijače, ki jo bosta ekskluzivno ponudila v tem času, stopita še korak dlje in pripravita izmenjevalnico metuljčkov ali kravat (na primer, če je vaš partner strasten zbiralec), tako bo vsak gost lahko zamenjal dodatek z drugačnim iz široke partnerjeve kolekcije.  
  5. Mobilni bar s primerno ohlajeno penino lahko naredi lep uvod v slavnostni dan. Vključita še limonado z mehurčki ali drugo brezalkoholno pijačo v lično okrašenih kozarcih, za tiste, ki se alkoholnim pijačam izogibajo.

Prostor za hišne ljubljenčke

Odločila sta se, da bodo na poroki prisotni hišni ljubljenčki, saj so nekateri zelo navezani nanje, a varstva nimajo, vama pa je njihova prisotnost prav tako pomembna. Pozanimajta se na lokacijah obreda in slavja, če so dovoljeni. Predvidita prostor, kjer bo ljubljenček lahko počakal in ostal blizu lastnika.

Ljubljenčkom zagotovita cvetlično dekoracijo v stilu poroke za na ovratnico ter predvidita še kotiček za »naše živalce«, kjer se bodo lahko najmlajši gosti z njimi igrali in fotografirali.

Sanja’s Visuals

Namesto zdravice kviz

Vaša poročna priča naj namesto zdravice pripravi kviz, da vaju bodo gosti bolje spoznali. Nekaj zabavnih vprašaj bo sprevrglo druženje v pestro ugibanje pravilnih odgovorov posameznih družb za isto mizo. Priča naj sestavi vprašanja (nekoliko zabavna, a ne preveč intimna) glede na omizja gostov in njihovo poznavanje neveste in ženina, njihove skupne prigode in pripetljaje, tako da bo odgovor vedno nekdo poznal.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here