Nagradna igra Priročnika Poroka 2022!

0
22366

Nagradna igra poteka od 1. 12. 2021 do 19. 5. 2022. Izpolnjen originalni kupon izrežite iz Priročnika Poroka 2022, ter ga pošljite v kuverti na naslov organizatorja nagradne igre MOGENAS Mladinski Mediji d. o. o., Za krajem 5, 1000 Ljubljana, s pripisom za nagradno igro Priročnik Poroka 2022, najkasneje do 19. 5. 2022 (velja datum poštnega žiga).

Svoj izvod Priročnika Poroka najdeta v trafikah 3DVA, Trafike Dela prodaje, Petrol, OMV, Mercator, Tuš, E.Leclerc Ljubljana, Spar in Interspar – preveri kje … kliknite tukaj


SENS

Pestro izbiro modelov oblek, modnih dodatkov, barv in velikosti si oglejte na www.sens.si.

ZLATARSTVO LAVTIŽAR

Izbiro številnih lesketajočih obročkov, ki sledijo sodobnim oblikovalskim trendom in izražajo dovršenost ter kakovost si oglejte tudi na http://www.zlatarstvo-lavtizar.si/.


Vsakemu paru*, ki pošlje kupon za nagradno igro, blagovna znamka SENS podarja tudi darilni bon SENS v vrednosti 40 eur za nakup suknjiča ali obleke, ki bo vnovčljiv še 6 mesecev po žrebanju.

*Z izjemo izžrebanega para, ki prejme nagrado že v nagradni igri. Boni in akcije se izključujejo.


Lanskoletna izžrebanca sta:

Andreja Prostor in Marko Šuster iz Šentjurja. Nagrajenca sta bila izžrebana v javnem žrebanju, ki se je odvijalo 21.5. v Zlatarni Celje v PTC Diamant.

Srečna nagrajenca sta prejela 2 zlata prstana Zlatarne Celje v vrednosti 1.540 eur.


 

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here