Nagradna igra Priročnika Poroka 2023

0
2820

Svoj izvod Priročnika Poroka lahko še vedno najdete v trafikah 3DVA, Trafike Dela prodaje, Petrol, OMV, Mercator, Tuš, E.Leclerc Ljubljana, Spar in Interspar. Preverita kje … kliknita tukaj!

Nagradna igra je potekala od 26. 10. 2022 do 18. 5. 2023.

Izžrebali smo dve bogati nagradi, torej za dva para – bodoča mladoporočenca:

  • 2 zlata prstana, ki ju podarja Zlatarstvo LAVTIŽAR v vrednosti 700 € (z vključenim DDV) in
  • razvajanje v Romantični kopeli Rock ‘n’ Roll ljubezni v dvoje v THERMANI LAŠKO v vrednosti 61 € (z vključenim DDV), ki jo podarja THERMANA, d. d..

Čestitke Tjaša Gregorič in Matic Vovk, ki prejmeta 2 zlata prstana Zlatarstva Lavtižar ter Sergeja Žibert in Branko Burja, ki prejmeta Romantično kopel Rock’n’roll ljubezni v Thermani Laško.

HTML Code here

Kako ste lahko sodelovali?

Izpolnjen originalni kupon izrežita iz PRIROČNIKA POROKA 2023, ter ga pošljita v kuverti na naslov organizatorja nagradne igre MOGENAS d. o. o., Za krajem 5, 1000 Ljubljana, s pripisom za nagradno igro Priročnik Poroka 2023, najkasneje do 18. 5. 2023.

ŽREBANJE NAGRAD BO 19. 5. 2023

Javno žrebanje nagrad bo v petek, 19. 5. 2023, ob 12. uri, v prostorih Uredništva Priročnika Poroka, Za krajem 5, 1000 Ljubljana. Nagrajena oseba bo o nagradi obveščena po elektronski pošti v 3 delovnih dneh po žrebanju. Nagrajenec mora prevzem nagrade potrditi v 8 delovnih dneh.


ZLATARSTVO LAVTIŽAR

Izbiro številnih lesketajočih prstanov, ki sledijo sodobnim oblikovalskim trendom in izražajo dovršenost ter kakovost si oglejte tudi na http://www.zlatarstvo-lavtizar.si/.

THERMANA LAŠKO

Uživajte dan z družino v prenovljenem in moderniziranem termalnem kopališču. Sprostite se v blagodejni termalni vodi ter razstrupite telo v tematskih savnah. Več si oglejte na https://www.thermana.si/sl/.Oglejta si utrinke iz lanskoletnega žrebanja

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim v nagradni igri Priročnika Poroka!

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here