Naši najmlajši na poročni dan

0
2936
Otroci na poroki

Poroka je družinski dogodek, tudi otroci naj se z vama veselijo in doživijo vajin srečen družabni dogodek.

Vključita svoje otroke v priprave

Neizmerno se bodo zabavali, če jim bosta dovolila, da vama pomagajo pri pripravah. Z vama naj preizkušajo okuse tort, obiščejo fotografa ter spoznajo poročno organizatorko. Posebne kolekcije svečanih oblek za otroke so na voljo tudi zanje, tako boste na družinski fotografiji videti nepozabno.

Otroke zaposlita že čez dan

Otrokom na poročni dan določita manjše naloge že preko dneva. Na poročnem obredu lahko trosijo suho cvetje, prinesejo prstana, držijo šopek, sodelujejo pri poročnem fotografiranju. Čez dan lahko poprosita sorodnico ali prijateljico, da bo vaše otroke pazila, medtem ko za poročno slavje priskrbita varuško in animatorja, če se odločita na poroko povabiti tudi otroke.  

Otroci na poroki

Varstvo na poročnem slavju

Na lokaciji poročnega slavja se predhodno dogovorita za ločen otroški kotiček, saj je odrasla zabava in glasba za najmlajše moteča. Varuška in animator pa bosta pripravljena na različna razpoloženja in značaje otrok. Med večerjo naj otroci starejši od treh let sedijo za posebno mizo, hrano naj jim postrežejo med prvimi, saj se jim bo verjetno od mize mudilo nazaj k igri.

Igralni kotiček

Dogovorite se za otroški program, ki naj bo prilagojen starosti in spolu otrok. Za fantke pripravite več gibalnih, za deklice več ustvarjalnih iger. Za otroke mlajše od 5 let svetujemo več različnih kotičkov: ustvarjalni, igralni, bralni, sprostitveni kotiček. Za otroke starejše od 5 let pripravite gibalne igre z različnimi rekviziti, družabne igre in bolj zahteven ustvarjalni program. Če se vsi otroci še ne poznajo med seboj, začnite program s spoznavnimi igrami. Nekatere lokacije ponujajo tudi zunanji prostor za igro, ki ga le izkoristita, da bodo otroci na svežem zraku.  

Zagotovita otrokom tudi primeren počitek

Običajno se v ločenem prostoru, kjer čez dan poteka otroška animacija, pripravi tudi prostor za umirjanje in počitek. Tako se lahko starši in njihovi gostje brezskrbno zabavajo, medtem ko otroci v drugem prostoru mirno počivajo pod nadzorom varuške.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here