Nevestin poročni nakit

0
3970
Poročni Nakit
Poročni Nakit

Dokaj pogost izbor je verižica, ki se popolnoma prilega vratu, je bogata in zelo elegantna.

Nakit ustvari poročni stil obleke, ali pa ga le dopolni. Bogate poročne obleke ne dopuščajo veliko poročnega nakita, bolj se nanj osredotočamo na elegantnih, enostavnih oblekah ravnih linij. Veliko modnih poročnih oblek, niti ne dovoljuje nošnjo ogrlice, a v tem primeru so lahko uhani močnejši ali celo viseči. Zapestnica naj bo v enakem stilu, v zadnjem času neveste pogosto izbirajo več zapestnic skupaj.

Dokaj pogost izbor je verižica, ki se popolnoma prilega vratu, je bogata in zelo elegantna. Tak nakit priporočamo k oblekam, ki poudarijo postavo (ozke, dolge, oprijete in obleke kroja »morska deklica«). Manj bogat nakit priporočamo k oblekam A-linije in oblikam »princeska oblek«, saj so zelo razkošne.

  • Pri zaprtih dekoltejih se izogibajte ogrlicam, četudi so minimalistične. Okrasite se le z uhani, ki so lahko bogatejši in viseči.
  • Izrez v dekolteju v obliki črke V lahko poudarite z visečo ogrlico. Pri oblekah, ki nimajo bogato okrašenega dela, je lahko ogrlica zelo močna.
  • Raven prsni izrez zahteva okroglo oblikovano ogrlico, ki je krajša in se lepo prilega vratni okroglini. Lahko je izredno bogata, če je obleka preprosta.
Nasvet
Nakit, če sploh, naj bo neizstopajoč. V kolikor je obleka v zgornjem delu bohotna in posejana z bleščicami, je nakit nepotreben. V nasprotnem primeru priporočamo nežno verižico s pripadajočimi uhani.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here