Nevestini dodatki k poročnemu izgledu – trendi 2024

0
321
Poročni dodatki neveste

Nevestini dodatki na obleki

V porastu so ponovno zelo bohotne poročne obleke. Ker pa le-te niso tako udobne za celo noč, se neveste rade odločajo za obleko, ki ima snemljive dodatke. Najsi bodi to dodatno krilo ali snemljivi rokavi. To omogoča nevesti, da celo noč ostane v primarni poročni obleki, kljub temu pa si za zabavo olajša gibanje.

Ker so se poroke v zadnjih letih razmahnile v jesenske in zimske mesece, je potrebno razmišljati tudi o dodatku, ki bo nevesto ogrel. Pri tem dekleta rada posegajo po različnih bolerih, pogosto še krznenih (umetno krzno). Dramatično povzdignejo celoten poročni izgled ogrinjala iz tila, čipke ali svile. So pa zadnja leta za določen tip poroke zelo aktualne jeans jakne, ki izgledu dodajo igrivost, na njih pa se pogosto doda vezenina z napisom po želji neveste, kamenčki, vzorci in podobno. Če se ne obeta zelo hladno vreme, pa se dekleta rada odločijo za samo za šal, ki lahno pokrije ramena.

Tudi pri netradicionalnih porokah je podvezica obvezen del poročnega izgleda in verjetno ni neveste, ki je nebi izbrala. Najpogosteje podvezice vsebujejo modro aplikacijo, da odkljukajo »something blue« iz Viktorianske Anglije izhajajoče rime »something old, something new, something borrowed and something blue«, ki ji v imenu sreče na poročni dan in kasneje v zakonu sledijo neveste in ženini.

Nevestini dodatki na glavi

Neveste, ki v letu 2024 iščejo aktualne dodatke, bi morale razmisliti o izbiri tančice. Trendi so zapletene vezenine, izstopajoči našitki in čipkaste obrobe, ki jih navdihuje vintage in dodajajo dramatičnost slovesnemu videzu. To so lahko tudi drobni vezeni dodatki (beseda, misel, datum, ki opisuje zvezo poročnega para) na rokavih ali pajčolani. Vsekakor so tančice ponovno v modi, se pa neveste pri nas raje odločajo za minimalistično tančico, ki ne prevzame pozornosti poročni obleki.

Vsi ostali dodatki; nakit, lasnice, kronice so odvisni od obleke, stila poroke in pa seveda nevestinih želja. Pri boho porokah se dekleta pogosto odločajo za pravo cvetje v laseh, za razliko od recimo grajske poroke, kjer so pogosteje izbrane tiare ali obročki. Trendi se na tem področju iz leta v leto ne spreminjajo bistveno, izbira pa je, kot rečeno, zelo subjektivna.

Nevestina obutev

Nevestam absolutno priporočamo, da izberejo čevlje, v katerih se bodo udobno počutile ves dan in še celo noč. Prav tako naj ostanejo pri višini pete, ki so je vajene. Preobuti se namreč nevesta ne sme, saj je potem dolžina obleke neustrezna. Velikokrat so neveste namreč v zmotnem prepričanju, da bodo za obred obule izredno visoke pete in se po fotografiranju preobule v nekaj udobnega, nizkega. Vendar to pomeni, da bodo morale sleči tudi poročno obleko, ki jim bo v tem primeru predolga. To lahko pomeni nevarnost, da nevesta pade in veliko verjetnost, da bo obleka poškodovana.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here