Obiščite POMP – naj se vajina pravljica začne pri nas!

0
1286

Pred nami je najbolj pompozen dogodek leta, ki se bo odvijal na Celjskem sejmu od 21. do 22. oktobra 2023 in bo na enem mestu združeval vse, kar potrebujete za organizacijo čudovitega poročnega dne.

Približuje se dan, ki ste ga čakali celo življenje. A kako začeti s pripravami? Katere glasbenike najeti, kje najti popolno lokacijo, koga poklicati? Vprašanja se kar vrstijo, a brez skrbi, ni razloga za paniko. Priprave naj se začnejo počasi in brez stresa.

Priporočamo, da si izdelate jasno časovnico, kjer bodo navedeni vsi koraki, ki jih morate izvesti, in njihov rok. Na ta način boste lažje organizirali svoj najlepši dan. Si pa lahko načrtovanje še bolj poenostavite.

Na Celjskem sejmu imamo za vas prav posebno rešitev – POMP, sejem pompoznih dogodkov. Kaj bi rekli, če bi vse ponudnike našli na enem mestu in to v zgolj dveh dneh? Sanjsko, kajne? Prav to vam ponujamo mi – popolno brezskrbnost pri načrtovanju poroke in res nepozabno izkušnjo.

Vsak si želi ustvariti čudovite spomine in nepozabne dogodke. Če iščete navdih za svoje bližajoče se praznovanje ali poseben dogodek, potem je POMP pravo mesto za vas. Letošnji POMP bo tako poseben kot bo bi moral biti poseben vaš dogodek – butični sejem, kjer se bodo predstavili ponudniki najboljših praznovanj, od frizerjev, fotografov, cateringa, organizatorjev dogodkov, do animatorjev, ponudnikov slavnostnih oblačil, zlatarjev, cvetličarjev in še mnogo več. Ne bodo manjkale niti idilične lokacije za nepozabna doživetja.

Čakala vas bo tudi velika ponudba poročnih in slavnostnih oblačil s sejemskimi popusti, pestra izbira prstanov in nakita po dostopnih cenah, spoznali boste pa tudi mnoge organizatorje porok in drugih svečanih dogodkov, glasbene skupine in animatorje. Med sejmom bodo potekale tudi različne delavnice, tako za oblikovanje frizur in preizkušanje različnih make-up stilov, ki vam bodo najbolje pristajali za najbolj nepozaben dan v vašem življenju.

Gre za najbolj glamurozen sejem daleč naokrog, ki na enem mestu združuje ponudnike, ki bodo poskrbeli za vsako podrobnost pri organizaciji nepozabnega praznovanja. Vendar ne pozabite na najbolj pomembno stvar – ob vsem načrtovanju morate tudi uživati! Vaša poroka, zabava ali rojstni dan naj bo vaš najsrečnejši dogodek. Ne obremenjujte se s podrobnostmi, osredotočite se na praznovanje in svoje dobro počutje. Pripeljite svoje prijatelje in družino ter ustvarite dogodek, ki si ga bodo še dolgo zapomnili.

POMP vam ponuja vse, kar potrebujete za veličastno poroko, nepozabno zabavo in ustvarjanje najlepših spominov. Še vedno delimo brezplačne vstopnice za prvih 1.500 parov, zato se čim prej prijavite TUKAJ.

Vabljeni na POMP, sejem pompoznih dogodkov na Celjskem sejmu od 21. do 22. oktobra 2023!

Oglasno sporočilo

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here