Obutev zanj & nogavice

0
2310
Obutev zanj

Svečani čevlji naj bodo v prvi vrsti udobni, da boste z lahkotno nogo odplesali prvi ples z vašo izbranko. Izberite elegantne črne čevlje h klasični črni ali sivi obleki, lahko so sijoči in lakasti. Nekoliko večji izziv je z modro obleko, saj boste težko ujeli pravi odtenek čevljev, zato ženini večkrat izberejo usnjene rjave čevlje (na suknjiču so lahko gumbi v isti barvi, morda leseni dodatek, kot sta metuljček ali kravata).

Po nakupu čevlje večkrat obujte, še pred dogodkom, da se bodo bolje prilegali vaši nogi. Za vsak primer naj ima bodoča nevesta v torbici obliže različnih velikosti.

HTML Code here

Tradicionalno ženini še vedno nosijo temne nogavice, ki ne izstopajo. Tisti bolj modni izberejo temne nogavice potiskane z različnimi vzorci. Z odštekanim vzorcem lahko svate presenetite na svatbi ali izberite nogavice, ki sovpadajo z barvo nevestine obleke. Če želite narediti vtis, da ste v svoj videz vložili veliko truda, poskrbite, da kravata, žepni robec in nogavice ne bodo enakih vzorcev in barv. Z barvami lahko ustvarite kontraste, a pazite, da boste, gledano v celoti, še vedno v stilu.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here