Popestrite vaš izgled z dodatki k poročni obleki

0
426
Lasni nakit

LASNI OKRASKI

Neodvisno od tipa poroke velika večina nevest rada romantično okrasi lase. To je lahko tančica, ki je prisotna predvsem pri tradicionalnih porokah, saj poleg pravljičnosti služi tudi za pokritje ramen, kar je pomembno pri cerkvenem obredu, ali nakit, ustrezen izrezu obleke. Dodatki k poročni obleki se naj skladajo v celoti.

Dekleta, ki izberejo razkošno obleko, se velikokrat odločajo za tiare ali obroče, ter večje glavničke, kar sovpada z elegantnostjo obleke. Medtem ko preprostim oblekam s čistimi linijami pristaja lasnica ali dve. Zadnja leta nas navdušujejo naglavni venčki iz svežega zelenja, za kar se lahko zahvalimo vsem ljubiteljicam boho stila.

DODATKI K OBLEKI

Pri izbiri obleke in dodatkov je vedno na prvem mestu vprašanje, kako bi naredili dan za nevesto še bolj popoln in kar najbolj udoben, pove Maja Plajh Kobale iz Poročnega ateljeja Vajina Romanca. Pogosto zato pri široki obleki nevesti v salonu ponudimo krinolino, ki bo krilu obleke ohranila lepo obliko ves čas in omogočila dostop zraka, zaradi česar bo nevesti bistveno manj vroče.

Neredko se neveste odločijo tudi za korzet k obleki, v kolikor obleka to omogoča. Ta še dodatno poudari, kar nevesta želi poudariti, in skrije, kar želi skriti. Prav tako se veliko deklet ne počuti udobno brez spodnjega perila in korzet je dobra alternativa brez naramnic.

V kolikor nevesta ne želi tančice, mora pa vseeno zakriti ramena za cerkveno poroko, se najpogosteje odločijo za lahek šal. Ti dodatki k poročni obleki so na razpolago v različnih oblikah in barvah. Za hladnejše mesece dodamo k obleki še bolero, pri katerem moramo biti posebej previdni, da se barvno sklada z obleko. Lahko je satenast, iz umetnega krzna ali organze. Alternativ je veliko, tako da vsaka nevesta prav gotovo najde primerno zase.

KAJ NE SME MANJKATI TRADICIONALNI NEVESTI

Nepogrešljiv dodatek je zagotovo podvezica! Podvezice so lahko različnih barv in iz različnih materialov, vsekakor naj bodo elastične. Najpogosteje neveste izberejo svetlo podvezico v kombinaciji z modro barvo, da lahko naredijo kljukico pri »nekaj modrega«. Okrašene so s trakci, kamenčki, bleščicami. Ne glede na tip poroke, tradicionalna ali netradicionalna nevesta, podvezico izbere praktično vsaka. Je lep običaj in tudi na poroki popestri dogajanje.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here