Popoln kraj za nepozabne spomine

0
2416
Foto Supercatering

Pravljična catering pogostitev

Izberita catering, ki bo vajino izbrano družbo postregel na različnih lokacijah, tudi nekoliko neobičajnih. S kakovostno opremljenimi mobilnimi kuhinjami lahko sanje o pravljičnem slavju postanejo resničnost: na zeleni gozdni jasi, pod modrim nebom poleg morja, v idiličnih hribih, v šotoru ob jezeru ali reki, med vinogradi ali na poljskem travniku. S ponudnikom se dogovorita za meni na ključ, ki ga bodo kuharji pripravljali pred vašimi očmi. Catering vas po v naprej pripravljeni časovnici postreže na več različnih mestih, na lokaciji obreda in/ali slavja. V tem primeru organizira dve ekipi: ena servira svate na trenutni lokaciji, druga pripravlja in postavlja naslednjo lokacijo.

Pozno kosilo v priljubljeni restavraciji

Tisti, ki se boste poročili v dopoldanskih urah, boste namesto slavnostne večerje organizirali pozno kosilo za svate, ki ga lahko podaljšate v zabavo do poznih večernih ur. S ponudnikom se dogovorita kdaj bosta v restavracijo prispela in kdaj vajini gosti, da jih bo že čakal aperitiv, medtem ko bosta vidva še na portretnem fotografiranju. Vajin slavnostni prihod bodo vsi že nestrpno pričakovali, nato se bo veliko slavje pričelo.

Slavnostna večerja v hotelu

Strokovna ekipa hotela poskrbi za organizacijo vajinega dogodka, izvrstno kulinarično ponudbo in prefinjeno postrežbo, ponekod uredijo tudi dekoracijo, glasbeni program in animacijo za otroke. Mladoporočenca lahko dan pred poroko ali po koncu slavja v hotelu tudi prenočita in uredita namestitev za svate. Hoteli ponujajo različne pakete npr. ceno za pogostitev hrane in pijače po osebi, prenočitev v suitu za mladoporočenca, bogat zajtrk po prvi poročni noči v sobi, razvajanje v spa centru, plavanje v termah, sončenje na plaži, voden sprehod do okoliških znamenitosti. Hotelsko osebje vaju lahko poveže s ponudniki posebnih doživetij: polet v tandemu z jadralnim padalom, plezanje v ferati, romantična vožnja s čolnom in ribarjenje, rafting, izposoja električnih koles. 

Foto Marko Delbello Ocepek, Grand hotel Union

Intimna večerja butičnem hotelu

Manjšo zaključeno družbo do 40 oseb pogostite v butičnem hotelu, kjer boste doživeli pristen občutek zasebnosti in topline. Razkošni vrtovi ob nekaterih hotelih ponujajo priložnost za romantičen sprehod. Nekateri vas bodo navdušili tudi z lastno vinsko kletjo, savnami in bazeni.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here