Poročna pričeska

0
6296

Poročna pričeska je elegantna, urejena ter se ujema s poročno obleko in stilom poroke. Najboljše poročne pričeske ne odstopajo od vaše vsakdanjega stila.

Cene za poročno pričesko so zelo različne, od 45 do 80 evrov in več, odvisno od frizerskega salona.

Priprave na popolno pričesko

Če želita imeti popolno pričesko, je treba lase na to predhodno pripraviti – obarvati, urediti konice in jim nameniti dodatno nego. S tem dosežeta lepši lesk in videz končne pričeske.

 

HTML Code here

Dva do tri tedne pred poroko se oglasita v frizerskem studiu, kjer vaju bodo povprašali o željah, o poročni obleki neveste in o poteku poročnega dne, saj mora biti pričeska nemoteča ter obstojna čez dan, zvečer in pozno v noč. Na podlagi tega vama bodo svetovali o izvedljivosti želja ter se z vama dogovorili za termin friziranja in morebitno barvanje.

<b>NASVET</b>
Naročita poskusno pričesko mesec dni pred poročnim dnem in jo doma preizkusita z obleko, zato da se lahko prepričate, da bo takšna kot želita. 

 

Nevestina frizura naj se ujema s stilom in krojem njene obleke – k oblekam z drznim dekoltejem se podajo frizure, kjer so lasje odmaknjeni z obraza in dekolteja, najboljše je, da so speti na zatilju ali na vrhu glave. Če obleka nima izrazitega dekolteja, oziroma je spredaj bolj zaprta, pa nevesti odlično pristajajo spuščeni ali delno speti lasje. Vsekakor pa je prvo vodilo za frizerskega mojstra, da upošteva osebni slog in značaj neveste ter tako ustvari dih jemajočo pričesko, s katero se bo nevesta na svoj dan zares počutila posebno.

<b>NASVET</b>

Sproščena pričeska

Moderne so lahkotne, igrive frizure, bodisi s spetimi lasmi, lahko pa jih pustite prosto padati v rahlo valovitih kodrih. Kadar so lasje speti na zatilju, ženska izžareva milino. Za bolj razkošen videz dodajte drobne elemente, kot so cvetovi ali bleščeči kamenčki, ki se ujemajo s poročnim šopkom ali nakitom. Poleg omenjenih frizur so pri nevestah priljubljene pol spete frizure in  bolj stroge, resne različice spetih las.  

Nasveti pri izboru stila poročne pričeske

  • Začnite pripravljati lase na poroko vsaj 3 do 4 mesece prej – če je potrebno barvanje, to opravite predhodno, prav tako uredite poškodovane konice in lasem namenite dodatno nego.

 

  • S frizerjem se pogovorite o svojih željah in idejah, vendar vam pred tako svečanim in pomembnim dogodkom odsvetujemo drastične spremembe. Najboljše so poročne pričeske, ki ne odstopajo preveč od vašega vsakdanjega stila.

 

  • Če želite spremeniti barvo las, izberite tople barve ter barve, ki poudarijo vaše oči in polt.

 

  • Za obliko poročne pričeske se odločite, ko že imate izbrano poročno obleko. Saj se mora pričeska prilegati celotnemu stilu. Takrat boste že vedele, kako dolga bo tančica in ali želite vključiti v pričesko tudi satenast trak ali morda obroč s cvetlicami.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here