Poročne pričeske

0
3606
Foto: Kreativni tim La Biosthetique Eva Single
Foto: Kreativni tim La Biosthetique Eva Single

Testno pričesko je smiselno narediti, da bodoča nevesta ugotovi kaj ji pristaja.

Vizažistka in stilistka Martina Grjolj iz Lassane nevestam svetuje, da se prepustijo frizerjem glede izvedbe pričeske, kajti oni najbolje vedo, kako lase posušiti, da pridejo do pravega in želenega končnega rezultata, ki bo obstojen ves dan.

Koliko časa pred poroko svetujete, da se dogovorijo za testno pričesko?

Pri testni pričeski je zaželeno, da ima nevesta že izbrano obleko ali vsaj določen stil poročne obleke, saj se tako stilist lažje odloči, ali bodo lasje speti ali spuščeni. Pomemben dejavnik pri oblikovanju pričeske, poleg kvalitete in strukture las, je tudi ta ali bo v lase dodan kakšen modni dodatek.

Najpomembnejše pa je seveda upoštevati nevestine želje in se prilagoditi stilu poroke. Nevesta je tako lahko na svoj čudoviti dan popolnoma sproščena, ker točno ve, kakšno pričesko bo nosila.

Poročni dan se za bodočo nevesto običajno začne že zelo zgodaj, vi pa ste eni izmed prvih, ki opravite svojo nalogo.

Foto: Kreativni tim La Biosthetique
Foto: Kreativni tim La Biosthetique

Frizerji in vizažisti imamo na ta dan res pomembno vlogo, zato je potrebno, da se pravilno in časovno uskladimo na sam začetek poroke.

Kaj naj bodoča nevesta opravi še pred poročnim dnem?

V kolikor je potrebno predhodno barvanje las bodoči nevesti svetujemo, da naj se barvanje las izvede približno teden dni pred samim dogodkom. Glede na želeno poročno pričesko se prilagodi tudi striženje. Za videz zdravih in sijočih las, svetujemo primerno nego glede na potrebe las oziroma težave lasišča. Na voljo je vse od osnovnih, intenzivnih, 2-faznih neg las … ter zdravljenje lasišča.

Foto: Kreativni tim La Biosthetique
Foto: Kreativni tim La Biosthetique

Kako dosežete, da je pričeska obstojna cel dan in še dlje?

Za dobro obstojnost pričeske je potrebno pravilno posušiti in oblikovati lase, s čimer si lahko pomagamo tudi z raznimi dodatki, lasnicami, špangami ter z vrhunsko lasno kozmetiko.

Neveste se vse pogosteje odločajo za dodatke v laseh in tudi izbira je pestra. Kakšne lasne dodatke priporočate?

Foto: Kreativni tim La Biosthetique
Foto: Kreativni tim La Biosthetique

Poročni modni dodatki v laseh so izjemno zaželeni, predvsem, če želite še posebej poudariti vašo poročno pričesko. Priporočamo tudi obroče kovinskih odtenkov iz belega satena in svile, ti se dobro prilagodijo lahkotnim razpotegnjenim kitam, definiranim kodrom ter minimalističnemu nizkemu čopu.

 

 

 

Kakšne poročne pričeske so najbolj modne v naslednjem letu?
Popolna in najbolj modna pričeska v letu 2020, temelji na preprostosti in eleganci, seveda pa so tu dejavniki, kot so dolžina, barva in tip las ter obrazne funkcije in izbrani poročni slog, ključnega pomena za praznično pričesko. Neveste z dolgimi lasmi si lahko privoščijo veliko različic poročnih pričesk, ki združujejo luksuz in preprostost različno spletenih kit, raznolikih kodrov in valov. Pričesko lahko še dodatno popestrimo s cvetjem, nakitom, biseri, krono ali tančico. Med najbolj trendi pričeskami so: high beam, ki predstavlja visok stayling v obliki žarka, dekoriranega z biseri, kjer je pričeska videti bolj stroga in elegantna ter hkrati igriva, če spustimo ob obrazu nekaj pramenov las; pletene pričeske, pri katerih lahko varno eksperimentiramo z obliko in nižjim stylingom kombinacije kit, fig ter čopa in vozlov; romantične pričeske s kitami različnih oblik in velikosti; košat rep, ki je deluje praznično in ženstveno in bujni kodri, s katerimi se poudari lepoto dolgih las ter okrasi z dodatkom svežega cvetja.

Koliko časa pred poroko naj bodoči ženin obišče frizerja in kakšni so trendi moških poročnih frizur za 2020?

Bodočemu ženinu priporočamo striženje nekaj dni pred samim dogodkom. Pomembna je tudi urejenost brade in obrvi, stil pričeske pa je seveda odvisen od ženina. Še vedno pa so v trendu malce bolj »neurejene« daljše frizure z različnimi oblikami na zatilju.

 

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here