Poročni čevlji

0
3570
WhiteCouture-Porocnesuperge.jpg
WhiteCouture-Porocnesuperge.jpg

Skrbno izbrana obutev mora slediti stilu poročne obleke.

Kakšne čevlje priporoča Tina Belina iz poročnega salona White Couture nevestam glede na izbran model obleke (za leto 2019) 

Mira, WHITE COUTURE
Mira, WHITE COUTURE

Če je obleka elegantna, morajo stilu slediti tudi čevlji. Že v letošnjem letu je bilo kar nekaj princesk s supergami različnih oblik in ta trend se bo nadaljeval tudi v prihajajočem letu.

Sledijo balerinke, salonarji z nižjo peto in salonarji s paščkom za bolj varen korak. Še vedno so najbolj pogosti satenasti čevlji ali satenasti v kombinaciji s čipko. Sledijo odprti sandali, ki so velikokrat obogateni s kamenčki. Pri kamenčkih morate biti pozorne, da ne trgajo spodnjega dela obleke, poleg tega pa tudi korak ni več sproščen.

Maya, WHITE COUTURE
Maya, WHITE COUTURE

Čevlje izberite in kupite takoj, ko izberete obleko. Tako boste imela čas, da jih doma preizkusite in jih nosite tudi na plesnih vajah.

Če niste navajene nositi visokih pet, se vsekakor odločite na nižje pete, balerinke ali pa superge. Glede na višino pete se bo po potrebi skrajšala tudi obleka. O tem premislite prej, saj bo kasnejša menjava povzročila popravke tudi na izbrani obleki.

V bolj hladnih mesecih se neveste več ali manj odločajo za enake modele čevljev kot čez poletje, odvisno od lokacije kje se poročijo. Če je poroka pozimi na prostem in v snegu, svetujem, da se odločite za romantične bele »ski boots-ke«, nato pa jih zamenjate za udobnejše poročne čevlje.

Sodelujoči strokovnjaki:

Tina Belina

Tina Belina

http://www.whitecouture.si

Poročni salon White Couture

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here