Torbica in ostali modni dodatki

0
3190
Poročni dodatki
Poročni dodatki

Pri poročnih dodatkih velja pravilo »manj je več«; lasni poročni dodatki, nakit in morebitni dodatki na poročni obleki - izbirajte jih precizno. Ostanite zveste vašemu osebnemu stilu.

Pri modnih dodatkih je po trebno upoštevati predvsem dve pravili. Prvo je skladnost z obleko in čevlji, drugo pa funkcionalnost. Pri manjši torbici obvezno preverite, da boste vanjo lahko zložili vse stvari s seznama nujnih pripomočkov, ki jih morate imeti pri sebi na poročni dan, saj bo ta seznam zagotovo obsegal več kot le vaš telefon, ličila in robčke.

<b>NASVET</b>

Pri poročnem nakitu upoštevajte pravilo »manj je več«.

Neveste, ki izbirajo enostavnejše modele poročne obleke, jih okrasijo z bleščečimi modnimi dodatki, npr. z okrasnimi kamenčki, bleščicami in perlami. Pri poročnih dodatkih se držite nasveta manj je več, saj je ob čudoviti poročni obleki, pričeski, ličilom in šopku lahko hitro preveč dodatkov. 

Nakit

Bolj kot je bogato okrašena obleka, manj vpadljiv naj bo nakit ter obratno – če je oblačilo preprosto, ga popestrite z razkošjem žlahtnih kovin in kamnov. K snežno beli obleki, ali katerem drugem hladnem odtenku, se odlično poda nakit z biseri in belo zlato, medtem ko obleko v toplih barvah (barva šampanjca, slonokoščena barva) lepo dopolni nakit iz rumenega zlata. Za barvno popestritev izberite dragocene ali poldrage kamne, ki so vam ljubi ali pa take, ki se ujemajo z barvo vašega šopka.

HTML Code here

Razkošen videz boste dosegli z izborom pravega nakita. Uhanov ne nosimo hkrati z ogrlico, podobno tudi na roki izberite le en kos nakita – ali prstan ali zapestnico. V zadnjem času pa je trend nošenje več zapestnic hkrati. Razkošna ogrlica bo najbolj prišla do izraza pri obleki z naramnicami ali pri taki z globokim V izrezom, sijoči viseči uhani pa v duetu z visoko spetimi lasmi.

Dodatki v laseh

Dodatke v laseh prilagodite letnemu času. Poleti izberite različne obroče s cvetličnimi dodatki, medtem ko se pozimi odločite za velike lasnice in trakove. Nevestam, ki izberejo »princeska« poročno obleko priporočamo tiaro. Vse bolj kot po tiari neveste posegajo po različnih lasnicah. Tiara lepo poudari obraz, lasnice in glavnički pa se uporabljajo takrat, kadar bi radi vaši pričeski dodali klasičen ali dramatičen videz.

Bolero ali šal?

Bolero naj bo sodobnih linij, izčiščenih oblik ter naj se ujema s stilom obleke. Je zelo priročen kos pri cerkvenem obredu, kjer pokriva ramena, na splošno pa lepo dopolni celotno toaleto.

Šal lahko nadomesti bolero – izbirate lahko med krajšim, ki je ogrnjen prek ramen, takim, ki sega do konca prstov ali dolgim, ki se vleče po tleh. Izbiro narekujeta model in dolžina obleke. Šal doda obleki precej svečan vtis, lahko pa se nosi tudi v bolj sproščeni različici, tj. ko šal pada z nadlakti že nad komolci.

Rokavice

Rokavice lahko podajo poročnemu videzu nek poseben, skoraj pravljičen pridih. Ni nujno, da jih vključimo, večkrat pa nadvse lepo pristojijo k poročni garderobi.

Poročno spodnje perilo

Perilo se prilagaja barvi in kroju poročne obleke. 

Kupite dobro spodnje perilo, da se vam modrček (push up, brez ali z oporo, s penastimi košaricami, balkonet, sport) lepo prilega na prsa in jih še oblikuje, saj bo to dobra osnova za obleko. Modrček s push up učinkom bo obogatil vaš poln dekolte, modrček s penastimi košaricami pa bo dopolnil vaše prsi. Balkonet modrček je odlična rešitev za vse tiste trenutke, ko običajni modrčki niso ustrezni. Omogoča vam številne možnosti nošenja: z običajnimi naramnicami; lahko ga zapnete okrog vratu; če želite pokazati gola ramena, ga oblecite brez naramnic ali te ovijte okrog trebuha in si privoščite zapeljivo gol hrbet.

Pri nakupu spodnjih hlačke izberite takšne, ki jih nosite najpogosteje (klasične, tangice, brazilke, italijanke, panty, tulip, french, sport). Če želite gladke linije ali želite kaj skriti, se odločite za »shape« spodnje hlačke.

Globoki hrbtni izrezi zahtevajo modrček, ki se mu hrbtna naramnica zaključi že pod pazduho, kjer je z lepljivim silikonom pritrjen na kožo. Tako je hrbet brez nepotrebnih silikonskih naramnic, prsa pa so primerno podprta.

Tančica / Pajčolan

V starem Rimu je tančica oziroma pajčolan prvič dobila svoje mesto v poročnem obredu in je dolgo časa veljala za obvezen kos poročne obleke, saj naj bi od neveste odganjala hudobne duhove.

Danes je pajčolan zgolj estetski dodatek, ki lahko lepo poudari nevestine linije. 

Pajčolan nevesti daje pridih misterioznosti, saj delno prekrije njen obraz. Ženin bo s še večjim veseljem prvič poljubil ustnice, skrite pod tančico.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here