Poročni make-up: lahkotno in sijoče

0
320
Foto: Samo Juvan Photography

Trend je poročno ličenje, ki poudari naravno lepoto neveste. V ospredju bodo brezhibna in kakovostna podlaga, nežno senčenje nevestinega obraza, oči poudarjene z zemeljskimi barvami in ne izstopajoče rdečilo na ustnicah.

Slog ličenja nevest bo izžareval zdrav videz in prefinjenost. Nežno obrobljene in zasenčene oči s kančkom kremnega svetlečega senčila. Ker so poročne obleke vse drznejše in odprto krojene, je neizbežna urejenost dekolteja, rok in hrbta.

HTML Code here

Potek ličenja

Nevesta naj dan pred ličenjem naredi piling in kožo navlaži z vlažilno masko. Izdelke in navodila za uporabo boste dobile pri nekaterih vizažistih na poskusnem ličenju. Pred samim ličenjem se na kožo lahko nanese podlaga, ki vsebuje mini svetleče delce, ki poskrbijo za sijoč in zdrav videz kože. Ličila, ki jih vizažisti uporabijo v nadaljevanju, naj bodo kakovostna, obstojna in preizkušena. To so ličila, ki so vodoodporna, visoko pigmentirana, prenesejo visoke temperature in vlago. Make-up je običajno fiksiran s posebnim zaključnim razpršilom. Na predele senc, koren nosu, ličnic in dekolte se nanesejo izbrani osvetljevalci, ki naredijo make-up glamurozen, predvsem pa z osvetlitvijo olepšajo predel obraza, telesa. Za vzdrževanje make-upa se uporabi matirni puder.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here