Poročni šopek glede na letni čas

0
4420
Poročni šopek glede na letni čas
Poročni šopek glede na letni čas

Najlepši poročni šopki so iz cvetja, ki je primeren za posamezen letni čas. V cvetličarni omenita slog poroke in stil vajinih poročnih oblačil.

  • Pomlad je prebujajoči se letni čas, zato je tudi cvetje temu primerno. Od zime prebujajoče se telohe in tulipane zamenjajo živahne mimoze, frezije, narcise. S svojo žametasto strukturo nas očarajo anemone, ranunkule ter nežni vonji španskega bezga in šmarnic.
  • Poletje – s svojo pompoznostjo nas bodo po vsej verjetnosti očarale potonike. Malce bolj drzni si boste šopke privoščili iz skupka nežnih drobnih cvetov dišečega jasmina, dišečega grahorja, turškega nageljna, encijana, planik, ki bodo s svojo posebnostjo in božanskim vonjem definitivno prevzeli marsikoga. Piko na i bodo naredile različne trave, ki bodo šopkom pridale lahkoto poletne sapice.

 

  • V jeseni ne bo šlo brez nežnih aster, živopisanih cinij in žlahtnih dalij, ki bodo z dodatkom plodov ponazorile bujnost leta in poudarile rodnost. Jesenski šopki naj bodo sestavljeni iz toplih barv.

 

  • Zima je skrivnostna in tiha, a vendarle graciozna s svojo rdečo žlahtnostjo, zlato, srebrno in ledeno belo. Klasično cvetje rdečih vrtnic, navadni bodik ali vitezove zvezde s pridihom iglavcev, storžev in posrebrenih oz. pozlačenih materialov lahko pričarajo eleganco in pravljičnost.

 

Cvetličarju pokažita in zaupajta svoje ideje ter želje, vendar pustita nekaj prostora za kreativnost. Povejta tudi barvno paleto in stil vajine poroke ter vajinih poročnih oblek.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here