Poročni šopek glede na značaj osebe

0
2210
Poročni šopek
Poročni šopek

Poročni šopek lahko bodoča nevesta izbere tudi glede na svoj značaj: tradicionalen, s športnim duhom, ustvarjalen ali impulziven.

Na izbiro cvetja za poročni šopek in njegovo obliko vpliva tudi osebnost ženina in predvsem neveste.

Značajsko jih lahko delimo na več skupin

  • Romantične neveste, ki so spontane, čuteče in plemenite. Všeč jim je cvetje z nežnimi odtenki in blagim vonjem. Pridih romantike doseže rdeča vrtnica ali tulipan s škrlatnimi dekorativnimi dodatki.
  • Neveste s preprostim značajem in športnim duhom. Imajo rade stik z naravo in jim je všeč poljsko in travniško cvetje. Tem nevestam se poda poročni šopek iz tulipanov, narcis ali telohov.
  • Ustvarjalne neveste. Polne so novih zamisli in rade raziskujejo. Prisegajo na unikaten in umetniško oblikovan poročni šopek z neobičajnim cvetjem.
  • Impulzivne neveste. So bolj pogumne in presegajo mejo sodobnega časa, pogosto pa izberejo poročni šopek živahnih barv in drznih kombinacij.
  • Tradicionalne neveste. Odločajo se za poročni šopek iz rdečih vrtnic, kombinacijo rdečega in belega cvetja.

 

Barva poročnega šopka

Barvo cvetja izberita glede na temo poroke ali glede na letni čas. Pri izbiri cvetja bodita pozorna tudi na vonj (nekatere travniške cvetlice imajo precej močen in intenziven vonj, ki je lahko moteč) ter delež vode. Cvetje, ki ima visok delež vode v sebi je namreč lahko bolj občutljivo na visoke temperature in hitro oveni. Cvetje pa je dobro naročiti približno od 21 do 14 dni pred poroko.

 

 

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here