Poročno lesketanje

0
1451

Nika Škoberne Kidrič iz Zlatarne Celje izpostavlja, da bosta poročna prstana na vajini življenjski poti predstavljala simbol večne enosti. Subtilen lesket popolnih obročkov, nadetih na leva prstanca, dva posameznika združi v povezano celoto.

Ročna izdelava

Naše poročne prstane odlikuje ročna izdelava, ki nam ob pomoči sodobnih tehnologij omogoča, da vsak izdelek popolnoma prilagodimo vašim željam in mu s tem vdihnemo osebno noto.

Diamant – trajna zaveza ljubezni

Diamanti so pristni kot ljubezen dveh, ki sta ustvarjena en za drugega in želita svoje ujemanje okronati s poroko. Njihove lastnosti simbolizirajo nespremenljivo trajnost, veličino in nežnost, obenem pa nas opominjajo, da je vsako ljubezen treba negovati. Poročni prstan z diamanti, odseva mogočnost vajine ljubezni.

Gravura – pečat ljubezni

Gravura poročnih prstanov je stara tradicija, ki poseben pomen nosi vse od srednjega veka. Tradicionalnemu zapisu imena izbranke oziroma izbranca in datuma poroke lahko dodata tudi simbol ljubezni ♥ ali večnosti ∞. Vajina prstana bosta povsem edinstvena z gravuro prstnega odtisa ali lastnoročnega podpisa.

Poročni prstan v kombinaciji z drugim nakitom

Poročni prstan bo kot univerzalen kos nakita spremljal vse vajine modne kombinacije, zato izberita slog, ki bo nevsiljivo dopolnjeval zaročni nakit in druge modne dodatke. Da bo kombinacija zaročnega in poročnega prstana neveste dih jemajoča, smo vama v zlatarni pripravili premišljene klasične ter ekstravagantne ideje, ki vama lahko služijo kot navdih pri izbiri zaročnega in poročnega prstana.

Briljantna izbira v poročnem centru Diamant

V vseh poslovalnicah Zlatarne Celje je na voljo bogat izbor poročnih prstanov, za najpestrejšo izbiro obiščita naš poročni salon, ki se nahaja v trgovsko-poslovnem centru Diamant v BTC-ju na Letališki 5 v Ljubljani. Očaralo vaju bo več kot 500 različnih modelov, med katerimi bosta lahko pomerila tudi najprestižnejše poročne prstane. Svoj termin za svetovanje lahko rezervirata na [email protected] ali 01/ 54 74 880.

Pred obiskom poslovalnice obiščita spletno stran www.zlatarnacelje.com in si oglejta našo sijajno poročno ponudbo.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here