Poroka na medenih tednih

0
4410
Poroka na medenih tednih


Z izbranko sva želela, da je poročni dan namenjen samo nama in da za organizacijo poroke porabiva čim manj časa, zato sva se odločila, da se poročiva na medenih tednih, pravi Urban, ki se je s svojo izbranko odločil za poroko na potovanju. 

»Po vkrcanju na letalo za Mauritius so naju premestili v poslovni razred. Pogostili so naju s torto in penino. Ob prihodu na letališče naju je s cvetjem pozdravil lokalni predstavnik in pospremil do zasebnega prevoza. Izbrala sva hotel LUX Belle Mare ob smaragdnem morju. Ko sva se namestila v udobno sobo je sledilo srečanje s poročno koordinatorko Jeniffer, ki nama je predstavila kako bo potekal poročni dan. Ogledala sva si lokacijo za poročni obred na plaži, izbrala sva cvetje za šopek in dekoracijo. Za glasbeno spremljavo sva izbrala violinista. Zelo sva bila navdušena nad poročnim fotografom.

Vse skupaj nama je vzelo le urico najinega dragocenega časa in ne mesece, kot je to v navadi doma. Po poročni torti in večerji sva prispela v sobo in ugotovila, da so naju v hotelu celo premestili v boljši tip namestitve, v Honeymoon Suito, kar nama je še polepšalo že tako čaroben dan. 

Svoje poročno potovanje sva nadaljevala z ogledom lokalnih zanimivosti in znamenitosti. Odpravila sva se na izlet s katamaranom, kjer smo snorkljali; Ile Aux Cerfs, ki velja za enega najlepših na svetu. Ogledala sva si največjo znamenitost otoka Zemljo sedmih barv, kjer se na majhnem prostoru sreča pesek v sedmih različnih barvah. Če pesek zmešaš v posodi, se po nekaj minutah sam loči v sedem različnih plasti.«

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here