Poroka pod šotorom – rešitev za vse letne čase

0
1034
Šotpro Šetre

Za postavitev šotora je potrebna primerna lokacija, raven teren na domačem dvorišču, travniku, v grajskem obzidju, poleg restavracij ali hotelov. Dimenzija šotora se prilagaja številu svatov in lokaciji. Dodatna oprema je odvisna od želja. Lahko izbirata med piknikom ali VIP izvedbo z vsemi dodatki. Šotor se po želji opremi z lesenim podom, talno oblogo, stropnimi in stenskimi zavesami, odrom, plesiščem, mizami s prti, stoli s prevlekami, barskimi mizami, lestenci in pulti za catering ter morda prikupna drevesa okrašena s lučkami za pridih magičnosti.  Ravno dodatna oprema je tista, ki bo šotoru spremenila izgled v vajino sanjsko poročno dvorano. Dodaten element ekstravagance dodajo steklene stene, transparentne strehe in odprte terase, ki v soju lučk zažarijo ponoči.

Prav tako je treba pomisliti na dodaten prostor za pripravo hrane. V ta namen se postavijo pagode ali paviljoni, ki se povežejo s šotorom. V kolikor pritrditev v tla s klini ni dovoljena, se za obtežitev šotora uporabijo betonske uteži. Po potrebi se šotor opremi s klimo ali pečjo za ogrevanje. Za montažo in uporabo šotora mora biti zagotovljen dostop na lokacijo za tovorna vozila ter elektrika.

Prednost poročnega šotora je ravno v tem, da se čudovito sklada z vsako lokacijo ter da ni omejitev pri izbiri barvnih detajlov, cvetlični dekoraciji, osvetlitvi in izbiri ostalih elementov.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here