Prijetno druženje z gosti na poročno dan

0
520

Pozdravita vsakega gosta vajine poroke ob prihodu in odhodu

Ob večjih porokah se lahko kaj hitro zgodi, da druženje z gosti ne bo popolnoma izvedljivo. A posvetita se vsem, katerim se le lahko – tam bodo zaradi vaju. Že na začetku si lahko vzameta čas in poklepetata z vsakim gostom posebej ter ga nato usmerita na mesto dogajanja, kjer bodo našli sorodnike ali znance. Če zaradi samega poročnega protokola to ni izvedljivo, lahko izkoristita čas med posameznimi obroki. Ob odhodu vsakega gosta si prav tako vzemita čas, da se poslovita z vljudno zahvalo za njihovo prisotnost. 

Paketi dobrodošlice za svate

Pripravita elegantne poročne vrečke z osnovno opremo za svate, lahko jih tudi ločita za gostje in goste ter otroke posebej. V vrečke za vse pripravita slan in sladek prigrizek, kos sadnja, osvežilne robčke, kremo za roke, kremo za sončenje in sončna očala ter naravni odganjalec za komarje, če imata poroko na prostem.

Za ženski del nevtralen balzam za bleščeče ustnice, mehke blazinice za v čevlje ter ščitnike za visoke pete, za moške krpico za čevlje. V paket lahko dodata tudi enega od pripomočkov za »photo booth« ter prskalice, z napotkom, da jih bodo uporabili ob polnoči. Za otroke pripravita papirnate robčke, ki vedno pridejo prav, sladek priboljšek in manjšo igračko.  

Drobne pozornosti ob odhodu svatov

Od odhodu lahko svatom v zahvalo ponudita pecivo v dekorativnih škatlicah. Priskrbita poročni lokaciji ali slaščičarki ustrezne škatle za pakiranje, ki bodo svatom sladkale spomnim na poroko še nekaj dni. Namesto peciva lahko zahvale pripravita tudi v obliki mošnjičkov s sivko ali drugimi zelišči, slike s posvetili, domače izdelke kot so hladno stiskan olje, marmelade, med, domače mesnine ali vložnine. Izbirajta raje med praktičnimi darili. Druženje z gosti je od odhodu običajno krajše narave.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here