Pravi kroj poročne obleke poudari vašo lepoto

0
326
Kroji oblek, foto Hollywood

Klasičen, vedno aktualen model je princess linija. Izberejo jo neveste, ki želijo zelo razkošno poroko z veliko svati. Ta oblika je primerna za večino postav in na presenečenje nevest tudi za močnejše postave, saj optično zoža pas in skrije, kar želijo zakriti.

A-linija je prav tako pogosta izbira, predvsem za neveste, ki želijo malo širine vendar tudi udobje. Pri tej obliki imate možnost ožjega zgornjega dela, ki se razširi šele pri pasu in se nato postopoma širi v eni liniji od vrha do tal. Slednja oblika je najpogostejša izbira za dekleta z večjo konfekcijsko številko, saj je najbolj laskava za postavo.

Za ozko linijo se odločajo predvsem vitke in visoke neveste, saj se pri tej liniji poudari postava v vsej svoji lepoti. Zanimivo je tudi, da ženini visokih nevest pogosto izrazijo željo po tem tipu obleke.

Padajoča obleka z enostavnejšim spodnjim delom je pogosta oblika za neveste, ki načrtujejo poroko na prostem. Zaradi stila poroke in možnosti neravnega terena, pri čemer bi bila hoja v ozki ali široki obleki lahko otežena.

Kratka linija je tip obleke, ki ga izbirajo zelo igrive neveste. Te želijo ženina in svate presenetit s svojim izborom.

Sodelujoči strokovnjaki:

Maja Plajh Kobale

Maja Plajh Kobale

Poročni salon Hollywood

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here