Prelepe lokacije za poroko čez mejo

0
1427
Foto: Matija + Marina Weddings, arhiv Aminess Hoteli Korčula 3
Foto: Matija + Marina Weddings, arhiv Aminess Hoteli Korčula 3

Otok Stupe, Korčula

Sta kdaj pomislila, da bi svoj najlepši dan zaokrožila s poroko čez mejo, na otoku? Moro Beach Stupe je pravi kraj za koncept poroke na plaži, bosa na koščku paradiža. Med fotografiranjem se sprehodita s svati po starem mestnem jedru Korčule, na obred se odpravita kar s čolnom. Poroka na sroščenem otoku, ki se razdaja s svojimi turkiznimi kotički, je idealna za vse, ki si želijo intimne poroke. Po zaključenih obredih, na katere lahko povabita le najožje člane, pa hitro stopite do lokacije potočnega slavja in pogostitve, kjer se predate zvokom dalmatinskega melosa vse do zgodnjih jutranjih ur. Vsekakor ne pozabita na fotografijo s sprehodom po peščeni plaži, za vama pa se vijejo vajini koraki, ki naznanjajo prehod v vajino skupno pot ter fotografijo ob sončnem zahodu. V siju zvezd lahko zaokrožita večer s skupnim povabilom na plažo, na kateri se zberejo vsi vajini svatje ter vama za večno srečo in luč v zagon prižgejo prskalice, tudi fotografija in utrinki tega trenutka se bodo za večno vtisnili v spomin.

Foto: Otok Stupe, Matija + Marina Wedding, arhiv Aminess Hoteli Korčula

Vila Polesini, Poreč

Mesto z obilico romantičnih kotičkov in gastronomskimi dobrotami, bo ostalo v spominu slehernemu svatu. Vila Polesini je edinstvena vila, dragulj ob morju, v centru Poreča. Čeprav stoji na rivi, je skrita očem. Negovani travniki, božanski razgled na morje in bližnji otok ter kulinarika na visokem nivoju, to so razlogi za odličen izbor svečanega dogodka, ki ga nihče ne bo pozabil. V Vili Polesini lahko obred izvedeta pred vilo, na obred pa se pripeljeta s pravljično kočijo. Vonj, ki bo zaznamoval vajino poroko, bo vonj po morju in borovcih. Ambient kar kliče, da zadosti tako željam po sproščenosti kot tudi svečanosti. Okolica vile pričara vrhunske priložnosti fotografiranja, tik ob morju, v vrtu vile, elegantnih salonih, ali v zgodovinskem jedru Poreča.

HTML Code here
Foto: Vila Polesini, USB Event planning, fotograf Goran V. Kamenjašević

Aminess Novigrad

Romantični Novigrad s hotelom Aminess Maestral vama nudi popolno kuliso za poroko čez mejo za vse tiste, ki obožujete morje in čarobne sončne zahode. Infinity bazen ima tisti »uauu« element za fotografe in mladoporočence. Za nekaj romantičnih fotografij z morsko kuliso se podajta v stari center Novagrada in se sprehodita po ozkih ulicah. Sproščena poroka je kot nalašč za par, ki želi formalnosti zaključiti hitro, nato pa se predati veselim zvokom glasbe in okusni hrani. Dan lahko zaokrožita s skupnim skokom v morje. V manjši poročni zasedbi se lahko odločite tudi za party-ladijco, kjer se dogovorita za zabavo po vajinem okusu, z živo glasbo, karaokami in kvizi.

Foto: Aminess Novigrad, Infinity bazen, Matjaž Tavčar Photography

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here