Presenečenja svatov

0
1441

Široka izbira v knjigi želja

V trgovini lahko odpreta knjigo želja, v katero zapišeta seznam stvari, ki si jih želita v vajinem domu še mnoga leta hraniti v spomin na poroko. Zapišita darila v širšem cenovnem razponu, da bo vsak gost izbral vrednost, ki mu ustreza. Servis krožnikov prestižne znamke ali elegantni servis pribora, kristalni kozarci s posodo za hlajenje pijače. Opremita dnevno sobo z avdio-video opremo ali spalnico z posteljnino iz satena. Tudi če želita prestižno vrtno pohištvo italijanskega proizvajalca, lahko v ta namen izbirata denar.   

Sredstva za različne namene

Da bodo vajini medeni tedni šteli čim več dni, zapišita račun, katerega sta odprla pri banki v ta namen, na katere lahko vsak izmed gostov doda poljubno vsoto. Lahko je to tudi potovanje v državo kamor si želita, če imata medene tedne že rezervirane. Hkrati vas lahko presenetijo tudi z rekviziti te države, da bo namen sredstev bolj jasen. Dobrodelnost lahko izkažeta s tem, da zbrane prispevke podarita dobrodelni ustanovi.

Darila z osebno noto

Presenečenja, ki bodo osebno obarvana, bodo izkazala veliko naklonjenost. Izbereta lahko med vrsto različnih kelihov za penino v elegantnih darilnih škatlah. Običajno se na kozarce gravirajo imena mladoporočencev, inicialke imen, poročni prstani. Ponudnik bo darila tudi lično zavil. Osebni portret lahko izdela slovenski slikar na podlagi vajine fotografije (svati jo bodo brez težav našli na družbenih omrežjih) ali pa deluje v bližini kipar, ki vama je pri srcu, to svatom zaupajta. Prisrčni so še okvirji za fotografije. Katero koli darilo lahko pospremijo spodbudni verzi ali sestavljena pesmica, ki bo ostala vajin trajen spomin. 

Prijetno presenečenje je lahko paket izbranega vina v lični leseni škatli, brušeni kelihi. Barvni kozarci so trenutno zelo priljubljeni in kozarci za gin, ki bodo vajin domači ambient krasili še dolgo ali klasična lična flaša za konjak z vajinimi inicialkami. Večno darilo je prestižna bibliofilska izdaja knjige pri kateri boste prejeli tudi listino o lastništvu.

Da bo oseben pristop še večji lahko predlagata svatom, da kot darilo pripravijo večer v vajini družbi s slastno večerjo, tako bosta dlje časa in še bolj intenzivno obujala spomine na vajin poročni dan z vsakim gostom posebej. Ne pozabita se jim zahvaliti tudi vidva, da so delili lepe trenutke poročnega dne z vama in jim pripraviti za spomin nekaj skupnih poročnih fotografij.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here