Približajta poroko svatom

0
1613

Vajina popolna predanost in ljubeča veza, polna čustev in radosti, bo svate očarala.

Detajli na poroki, ki bodo povezali svate 

Slog oblačenja oz. tematiko poroke lahko namigneta v vabilu, če to zahteva določene detajle pri izgledu gostov, že to bo iztočnica za prve pogovore in sprosilo ozračje. Pripravita detajle, ki bodo povezovali svate z vama in stilom poroke. Naprsni šopki ali zapestnice za ženske, dekoracija za avtomobile gostov, tulci s posipom suhega cvetja, ko vaju prvič zagledajo kot mladoporočenca, ali milni mehurčki.

Popestrita prvi ples: zamenjajta prvi ples za zabavnejšo različico, na primer prvo twister igro kot mladoporočenca ali pa zamahnita prvi skupni swing na mini golfu – »FOR!«.

Časovnica in osnovne informacije 

Podajta čim več osnovnih podatkov, kot so kje, kdaj bo civilni in cerkveni obred, kdaj pričakujeta da se boste zbrali skupaj za fotografiranje, kjer bodo lahko parkirali ali izkoristili skupen prevoz. Svetujte prenočišče v bližini. Ob prihodu na lokacijo slavja lahko na tablo pred vhodom zapišeta časovni okvir (kdaj bodo postreženi in uživali v kulinaričnih dobrotah, kdaj bo prvi ples, čas za zdravice, razrez torte).

S časovnim okvirjem poročnega dne lahko seznanita goste, ki so potrdili udeležbo, naknadno v sporočilu ali zabeležita na stilsko okrašeno tablo ob prihodu.

Sanja’s Visuals

Posebna zahvala za vajine starše

Posebni gosti na poroki so vajini starši, zato jim namenita ples takoj za vajinim prvim plesom. Namenita jim unikatna vabila, napisana s kaligrafskim peresom in zapečatena z voskom ter jih osebno dostavita. Lahko jih ob tem povabita tudi na prijetno druženje ob kosilu.

Osrečita starše in povežita poročni element iz njihove poroke; to je lahko poročni šopek enako oblikovan kot je bil šopek vajinih staršev (fotografijo njune poroke in šopka pokažita cvetličarju) ali nakit, ki ga je nosila že vaša najdražja mami na svoji poroki. Celo mamino poročno obleko lahko uporabita, ki jo bo spretna oblikovalka moderno dodelala, starši pa bodo neizmerno ponosni na vaju.

Vključita svate v izbor glasbe 

Ob odgovoru na vabilo za poroko dodajta prošnjo, da zapišejo eno svojo glasbeno željo, da jih boste aktivno vključili v plesni del zabave.

Pozdravita prav vsakega gosta in se zahvalita, da so dan preživeli z vama Izjemno pozornost namenita stikom na dan poroke, to se bo gostom nedvomno vtisnilo v spomin. Ob prihodu goste pozdravita, jih stisnita v topel objem in usmerita na mesto dogajanja. Čez dan se skušajta družiti z vsakim nekaj časa, seveda ne zanemarita vajinih skupnih trenutkov

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here