Razvajajte brbončice ob večerji

0
56
Foto Marko Delbello Ocepek, Grand hotel Union

Sezonska ponudba lokalnih ekoloških sestavin z znanim poreklom je vedno prava izbira. Upoštevajta svoj okus in želje, a bodita pozorna, da bo hrana pestra in všeč širšemu krogu gostov, da bosta zadovoljila tudi njihove okuse. Ob potrditvi udeležbe preverita morebitne prehranske posebnosti pri svatih in ustrezno hrano naročita pravočasno pri gostinskem ponudniku.

Klasični poročni meni je sestavljen iz 4 ali 5 hodne strežbe, ki ga običajno sestavljajo hladna predjed, juha, topla predjed, glavna jed, poročna torta, okrepčilo po polnoči. Postrežen je lahko na samostojnih smiselno izbranih krožnikih ali na stilsko dekoriranih ploščah.

Foto Supercatering

Po ožjem izboru slavnostnega menija, se dogovorita za degustacijo, kjer bosta dokončno določila izbor okusov in hrane, pa tudi izgled pogrinjkov in ambienta.

Foto Marko Delbello Ocepek, Grand hotel Union (2)

Namig

Najemita svojega kuharja: gurmana si za ta dan izberita profesionalnega kuharja ali žar mojstra. Z ekipo lahko pripravi celotno pogostitev ali sodeluje zgolj pri pripravi ene vama personalizirane jedi.

Foto Supercatering

Sodelujoči strokovnjaki:

Priročnik Poroka

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Tina Hvalc

Union hotels collection, organizatorka dogodkov

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here