Seznam povabljenih na najino poroko

0
2271
Seznam povabljenih
Seznam povabljenih

Vabita tiste, s katerimi sta si blizu in vama njihova družba veliko pomeni.

Izbrala sta datum poroke, lokaciji za civilni in cerkveni obred sta dorečeni in vesta tudi kje bo poročna zabava. Rdeča nit poroke je opredeljena, zato lahko pripravita vabila, ki bodo vajine svate prijetno presenetila in naznanila vajino odločitev.

Vajine starše, stare starše ter sorojence obiščita osebno in predajta vabilo. Ob tej priložnosti lahko tudi nazdravite s kozarcem penine, da se bodo veselili z vama.

Po tem se lotita ostalega sorodstva in prijateljev, najbolje šest do osem mesecev prej, da si povabljeni rezervirajo termin. Obvestilu naj sledi še uradno vabilo, približno tri mesece pred velikim dnem, na katerem prosita za potrditev udeležbe. Mesec pred poroko lahko goste, ki jih želita na svoji poroki ponovno obvestita, če se vabilu še niso odzvali.

Poroka je vajina odločitev in samo vajin dogodek, zato pozabita na namigovanja mame, tašče ali drugih, kdo mora biti prisoten. Vabita le tiste, s katerimi sta si blizu in vama njihova družba veliko pomeni. Namigi o dodatnih povabljenih naj gredo skozi vajino sito in če bo to potrebno, to tudi na glas povejta.

IZBOR IN VABILA SVATOM
Preberite še več o oblikovanju vabil za svate tukaj.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here