Slogi moških poročnih oblek

0
1953

Tako kot pri nevesti, naj tudi pri ženinu slog obleke in detajli poudarijo vaše prednosti in naravo osebnosti, obleka pa bo tako na edinstven način izstopala iz povprečja. Prefinjeno eleganco boste dosegli s frakom, za katerega velja, da naj ga ne bi dobili sončni žarki, zato je za poročni dan bolj primeren smoking. Ko pa boste uredili še pričesko in brado, boste zagotovo zablesteli.

  • OZKO OPRIJET SMOKING: Tesno prilegajoče obleke so brez odvečnega materiala, zato dajejo stilski videz. Najbolj je primerna za vitke moške z atletsko postavo in tiste, ki načrtujete poroko v sproščenem vzdušju.
  • KLASIČNI SMOKING: Obleka je primerna za tiste moške, ki z izbiranjem nimate težav in si želite klasične elegance. Ker posamezni deli niso napeti, nudi dodatno udobje.
  • MODERNO PRILEGAJOČ SMOKING: Tovrstni stil oblek združuje elemente tesno prilegajoče in klasične obleke. Če ste v dvomih ali je vaša postava primerna za oprijeto obleko ali smoking, a še vedno želite moderen videz je ta obleka prava za vas.

Suknjič za popolno postavo

Suknjič naj bo prave velikosti, rokavi naj se ob iztegnjeni roki končajo tik nad zapestji. Zaželeno je, da se vidi približno 1 cm roba rokava srajce. Izberite obliko žepa na prsih. Robovi so lahko obrobljeni s posebnim vzorcem, če pa je obleka formalna, naj bo gladek. Lahko je zgolj šiv, ki je primeren za sproščeno poroko.

Razporeditev gumbov je lahko enoredna. Suknjič tako optično zoži trup, zato je to pogostejša izbira. Dvoredni suknjiči imajo gumbe razporejene na obeh straneh. Dajejo iluzijo širšega okvirja. Velja pravilo, da so gumbi med stojo zapeti, med sedenjem pa odpeti. Nikoli se ne zapenja spodnjega gumba.

Razporek na zadnji strani omogoči prileganje obleke med premikanjem rok in daje obleki center. Nosi se tudi razporka na straneh, ki preprečujeta gubanje obleke. Največjo eleganco pa bo modni moški dosegel s frakom, ki je zadaj nekoliko podaljšan. Suknjič postane še bolj slovesen v kombinaciji s telovnikom.

Srajca naj bo bele barve, usklajena z barvo nevestine obleke. Pazite na pravo velikost ovratnika. Če boste nosili tudi spodnjo majico, naj bo bele barve in takšne oblike, da se ne bo opazila.

Izberite prilegajoče hlače

Hlače z naborki so ožje v pasu in bolj udobne za nošenje, saj se zapenjajo nad boki. Modeli z ravno prednjo stranjo poudarijo silhueto in so enako udobni tudi če pridobite kakšen kilogram. Spodnji rob hlač je lahko ravno zarobljen ali zavihan. Pazite na dolžino, hlače morajo segati do gležnjev in se pri tem ne smejo gubati.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here