Spletna podpora najini poroki

0
398

Poročna spletna stran

Digitalno podporo, če sta sama časovno omejena ali nimata zadostnih spretnosti, lahko izdela vajin prijatelj z IT znanji ali profesionalni ponudnik. Preverita ponudbo, cene ter potek sodelovanja, da bo vajina poročna spletna stran kot pravi biser. Pojasnita mu kakšen slog poroke si želita, izpostavita rdečo nit poroke in kaj zajema komunikacija preko spleta. Po uvodnem pogovoru bo strokovnjak pripravil osnutek poročne spletne strani, vabil, zahval in ostalih elementov. Vajina naloga je, da pripravita vsebino in mu posredujeta vse potrebne informacije. Ko je osnutek pripravljen ga skupaj temeljito preglejte ter predlagajta morebitne izboljšave. Ko je spletna stran končana, prejmeta povezavo do spletne strani in QR kodo, ki jo lahko uporabita tudi na drugih elementih.

Moč poročne spletne strani

Poročna spletna stran lahko postane najučinkovitejši vir, na katerega se bodo vajini svati, tako kot vidva, vseskozi vračali. Pred poroko po informacije o poteku poroke, kasneje pa k pregledu čarobnih spominov vajinega osupljivega poročne dne.

Praktične podrobnosti, ki jih vključita v spletni »dnevnik« vajine poroke:

 • Z e-vabili obvestita goste o osnovnih informacijah. Tudi »save the date« kartice so lahko elektronske, za prvo hitro obveščanje o načrtovanem datumu poroke.
 • Potrditev udeležbe: gost enostavno z enim klikom potrdi svojo udeležbo, vidva imata informacije o stanju udeležbe zbrane na enem mestu, s končnim seštevkom v vsakem trenutku. Hkrati pa imata zapisane tudi morebitne opombe ali želje gosta (npr. alergije na hrano in režim prehranjevanja).
 • Ustvarita skupni mail, na katerega bosta prejemala in odgovarjala na elektronsko pošto gostov, izvajalcev, organizatorjev in podobno.
 • Uvodni video: z uvodnim videom lahko nagovorita svoje najbližje. Razkrijta, kako je potekal vajin prvi zmenek, kdaj sta se prvič poljubila, kateri mejniki so še posebej vplivali na vajino zvezo.
 • Foto album: goste pozoveta, da pošljejo zanimive fotografije in s tem izpopolnijo spominski fotografski material. 
 • Časovnica dogajanja: goste seznanita o točnih urah poročne generalke, predporočne zabave, na poročni dan pa celotne časovnice od obreda, skupinskega fotografiranja, razreza torte do zabave in prevoza domov.
 • Program: dodajta napovednik potencialnih iger in večernega programa s posnetkom glasbene skupine.
 • Kulinarika: vključita jedilnike ter goste povprašajta o morebitnih alergijah in posebnostih glede prehrane. Objavita še sedežni red.
 • Predlogi za darila: gostom namignita vajine želje in se na takšen način izognita ponavljajočim se darilom.
 • »Dress code«: gostom olajšajta izbiro ustreznih oblačil.
 • Navodila za pot: gostje z enim klikom pridobijo jasna navodila za pot do lokacije obreda in lokacije slavja in se s tem izognejo zamujanju.
 • Bližnja prenočišča: vključita povezave do bližnjih prenočišč in številko najetega prevoznega sredstva ali taksi službe.

V ospredju naj bo ekološki vidik

Vpeljita ekološki vidik in se popolnoma izognita uporabi papirja tako, da izdelata digitalna poročna vabila. Potrebujeta kanček lastnih zamisli, brezplačne predloge in orodje na pametnem telefonu ali računalniku. Z nekaj kliki lahko ustvarita sijajna vabila za vajine goste. S korakom dlje, pa lahko ustvarita celotno digitalno podporo za aktivnosti poroke.  

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here