Splošni pogoji TOP Story Priročnik Poroka 2019

0
305
Top Story Priročnik Poroka

Zbiranje najlepših poročnih zgodb poteka od 7. 12. 2018 do 25. 9. 2019. Vsak sodelujoči par napiše kratek povzetek poročne zgodbe na približno treh tipkanih straneh, od takrat ko sta se spoznala do vključno poročnega dne. Vključita lahko tudi poročno potovanje. K opisom dodajta lepe fotografije, za katere želita, da jih objavimo v Priročniku Poroka in na portalu PrirocnikPoroka.si v primeru vajine zmage na natečaju. Pri oddaji zgodbe napišita vse svoje podatke (ime, priimek neveste, ime in priimek ženina, kraj poroke, datum, naslov in pošta, e-naslov obeh ter vajini gsm številki). Vse skupaj pošljita na e-naslov uredništva Priročnika Poroka: [email protected]. Rok za oddajo zgodb je 25. 9. 2019. Upoštevani bodo samo zgodbe s priloženimi fotografijami in vsemi navedenimi podatki o mladoporočencih. Zbiranje zgodb organizira MOGENAS Mladinski Mediji d. o. o., Za krajem 5, 1000 Ljubljana, nagrado pa podarja Thermana d. d.

Izžrebali bomo vikend paket za 2 osebi v hotelu Thermana Park Laško****superior, v vrednosti 470 €. Ocenjevanje uredništva bo potekalo do 30. 9. 2019, razglasili bomo najlepšo poročno zgodbo, ki bo tudi nagrajena in objavljena.  Nagrajeni par bo o nagradi obveščen po elektronski pošti v treh delovnih dneh po žrebanju. Nagrajeni par mora prevzem nagrade potrditi v 8 delovnih dneh. Nagrado prevzameta najkasneje v 30 dneh od dneva žrebanja, v nasprotnem primeru do nagrade nista upravičena (nagrada bo v tem primeru prenesena v sklad za naslednje žrebanje). Nosilec nagrade (lahko je to nevesta ali ženin) mora pred prevzemom nagrade sam poravnati vse svoje davčne obveznosti (akontacijo svoje dohodnine in morebitne druge obveznosti). Akontacijo dohodnine za prejeto nagrado mora nagrajenec v skladu s predpisi poravnati pri podeljevalcu nagrade Thermana d. d. pred prevzemom nagrade, ta pa jo mora v skladu s predpisi za nagrajenca prenakazati na zakonsko predpisani vplačilni račun akontacije dohodnine pri FURS. Po poravnanih obveznostih bo nagrajeni par lahko prevzel nagrado v obliki darilnega bona. Nagrajeni par je upravičen do nagrade le, če organizatorju in podeljevalcu nagrade pravočasno posreduje vse zahtevane podatke (ime, priimek, naslov, davčna številka). Vsi sodelujoči pari se strinjajo z javno objavo imen in kraja poroke.

Nagrajenec v nobenem primeru  ni upravičen do kakršnega koli denarnega izplačila, saj nagrade ni možno izplačati v denarju. Nakup ni pogoj za sodelovanje v zbiranju najlepših zgodb TOPstory. Pri TOPstory ne morejo sodelovati sodelavci družb MOGENAS Mladinski Mediji d. o. o. in Thermana d. d. ter njihovi ožji družinski člani. Organizator si pridržuje pravico do sprememb brez predhodnega obvestila.

Sodelujoči s poslanim sporočilom po elektronski pošti jamčijo za resničnost podatkov in izrecno dovoljujejo organizatorju MOGENAS Mladinski Mediji d. o. o., da do preklica hrani njihove podatke in jih po e-pošti in drugih poteh (v ta namen jih vpiše sistem e-obveščanja na spletnih portalih podjetja) obvešča o novostih, dodatni ponudbi, akcijah in ugodnostih. Sodelujoči pari se izrecno strinjajo, da se njihova zgodba, fotografije, ime in kraj poroke lahko objavi v Priročniku Poroka ter na spletnih straneh PrirocnikPoroka.si podjetja MOGENAS Mladinski Mediji d. o. o. ter v partnerskih medijih. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavijo, na način, zapisan v Splošnih pogojih, na portalu PrirocnikPoroka.si.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here