Splošni pogoji TOP Story Priročnik Poroka 2020

0
1849
Top Story Priročnik Poroka

Predlagajte najlepši, najbolj izviren ali najbolj zanimiv par, ki ga poznate, in zapišite v 4-5 stavkih zakaj vas je poroka očarala. Opisu poroke dodajte še kontakt ženina in neveste, ki ju bomo kontaktirali, ter pošljite na urednistvo@mladinskimediji.si. Rok za prijavo mladoporočencev je možen od izdaje Priročnika Poroka do vključno 15. 10. 2020. Zbiranje zgodb organizira MOGENAS Mladinski Mediji d. o. o., Za krajem 5, 1000 Ljubljana, nagrado pa podarja Thermana d. d.

Ocenjevanje prijav bo v uredništvu potekalo do 16. 10. 2020. Mladoporočenca bomo nato povabili k sodelovanju ob naslednji izdaji in ob njunem privoljenju predstavili njuno nepozabno poročno zgodbo, opremljeno s fotografijami, ki jo bosta lahko delila v Priročniku Poroka ali na spletu PrirocnikPoroka.si. Izbrani par bo pripravil opis svoje zgodbe na 3 tipkarskih straneh, kjer bosta zapisala kako je poročni dan potekal, kako so se odvijale priprave in načrtovanje ter opisala doživetje na poročnem potovanju ter priložila 10 fotografij. Pri oddaji zgodbe napišita vse svoje podatke (ime, priimek neveste, ime in priimek ženina, kraj poroke, datum, naslov in pošta, e-naslov obeh ter vajini gsm številki).

HTML Code here

Najboljšo zgodbo bomo nato nagradili z nagrado, ki jima jo bo podarila Thermana d. d. Nagrajeni par mora prevzem nagrade potrditi v 8 delovnih dneh. Nagrado prevzameta najkasneje v 30 dneh od dneva žrebanja, v nasprotnem primeru do nagrade nista upravičena (nagrada bo v tem primeru prenesena v sklad za naslednje žrebanje). Nosilec nagrade (nevesta ali ženin) mora pred prevzemom nagrade sam poravnati vse svoje davčne obveznosti (akontacijo svoje dohodnine in morebitne druge obveznosti). Akontacijo dohodnine za prejeto nagrado mora nagrajenec v skladu s predpisi poravnati pri podeljevalcu nagrade Thermana d. d. pred prevzemom nagrade, ta pa jo mora v skladu s predpisi za nagrajenca prenakazati na zakonsko predpisani vplačilni račun akontacije dohodnine pri FURS. Po poravnanih obveznostih bo nagrajeni par lahko prevzel nagrado v obliki darilnega bona oz. kot bo dogovorjeno s podeljevalcem nagrade. Nagrajeni par je upravičen do nagrade le, če organizatorju in podeljevalcu nagrade pravočasno posreduje vse zahtevane podatke (ime, priimek, naslov, davčna številka). Vsi sodelujoči pari se strinjajo z javno objavo imen in kraja poroke.  

Nagrajenec v nobenem primeru ni upravičen do kakršnega koli denarnega izplačila, saj nagrade ni možno izplačati v denarju. Nakup ni pogoj za sodelovanje v zbiranju najlepših zgodb TOPstory. Pri TOPstory ne morejo sodelovati sodelavci družb MOGENAS Mladinski Mediji d. o. o. in Thermana d. d. ter njihovi družinski člani. Organizator si pridržuje pravico do sprememb brez predhodnega obvestila.

Sodelujoči s poslanim sporočilom po elektronski pošti jamčijo za resničnost podatkov in izrecno dovoljujejo organizatorju MOGENAS Mladinski Mediji d. o. o., da do preklica hrani njihove podatke in jih po e-pošti in drugih poteh (v ta namen jih vpiše sistem e-obveščanja na spletnih portalih podjetja) obvešča o novostih, dodatni ponudbi, akcijah in ugodnostih. Sodelujoči pari se izrecno strinjajo, da se njihova zgodba, fotografije, ime in kraj poroke lahko objavi v Priročniku Poroka ter na spletnih straneh PrirocnikPoroka.si podjetja MOGENAS Mladinski Mediji d. o. o. ter v partnerskih medijih. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavijo, na način, zapisan v Splošnih pogojih, na portalu PrirocnikPoroka.si.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here